Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

'Ruzie tussen William en Harry bijgelegd door komst baby Archie'

De broederliefde tussen William en Harry leek de laatste tijd ver te zoeken. Gedurende verschillende evenementen in het afgelopen jaar was er volgens royaltydeskundigen een duidelijke afstand zichtbaar tussen hen.

Volgens ingewijden zouden de 2 prinses al lange tijd ruzie hebben met elkaar – en er zou ook onenigheid zijn tussen Kate en Meghan. Royaltydeskundige Katie Nicholl bevestigt dat aan Entertainment Tonight: “De broers hebben zeker ruzie gehad. Ik heb van een bron vernomen dat de 2 op een gegeven moment zelfs niet meer met elkaar praatten.”

Advertentie

Spanning tussen de ‘fab four
Afgelopen december vertelde een bron nog aan de Amerikaanse nieuwssite dat er spanning was tussen de broers, nadat de hertog van Cambridge zijn ‘zorgen’ uitte over de relatie van Harry en Meghan. Dat viel niet in goede aarde bij Harry. Daarnaast zouden Harry en Meghan begin juni uit de gezamenlijke liefdadigheidsorganisatie ‘Royal Foundation’ willen stappen. Deze richtten de broers in 2009 samen op. De ‘fab four’, hoe het koninklijke kwartet in de Britse pers worden genoemd, leek ver te zoeken.

Schoon schip
Maar het tij lijkt gekeerd te zijn met de geboorte van Harry en Meghans zoontje Archie. “Nu Archie er is, zal de relatie zeker beter worden. William is trots dat zijn broer nu vader is geworden”, aldus de royaltydeskundige. William en Kate zouden bovendien hun hulp aan Harry en Meghan hebben aangeboden. “Ik heb gehoord dat Kate zichzelf heeft aangeboden mocht Meghan hulp nodig hebben. Kate zou hebben gezegd dat ze er voor haar schoonzus is”, aldus de deskundige. En zo hoort het, toch?

Niet iedereen uit het Britse koningshuis was vooraf blij met het babynieuws van Meghan en Harry:

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Entertainment Tonight. Beeld: ANP

Libelle’s grote maanhoroscoop: álles over liefde en relaties

maanhoroscoop-libelle-liefde-relaties

Premium

Naast een zonneteken hebben we allemaal ook een maanteken. De maan belicht vooral de emotionele kant van ons leven en karakter.

Welk maanteken ben ik?

Binnen de astrologie kennen de meesten van ons wel hun zonneteken. We zijn een Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman of Vissen omdat de zon op onze geboortedag in dat dierenriemteken stond. Om meer te leren over onze emotionele kant is het belangrijk om te weten in welk teken de maa

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien