Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Ryanne van Dorst is onder het mes gegaan: ‘Eindelijk een echte vent’

Het lijkt erop dat zangeres en presentatrice Ryanne van Dorst (34) een geslachtsoperatie heeft ondergaan. Van Dorst deelde vanmiddag een foto van zichzelf in het ziekenhuis, waarbij ze ‘eindelijk een echte vent!’ schreef.

Haar manager wil nog weinig kwijt over de operatie. “Daarover maakt ze zelf meer bekend, of ik moet zeggen: daarover maakt híj meer bekend.”

Advertentie

Geen gevolgen
Volgens Ram Lauwrier, manager van Ryannes band DOOL, gaat het ‘redelijk goed’ met de zangeres. Hij bevestigt dat ze onder het mes is geweest en momenteel nog in het ziekenhuis herstelt. Haar situatie heeft geen gevolgen voor geplande optredens van de band, zo laat hij weten.

Hermafrodiet
Van Dorst is geboren als een hermafrodiet, wat betekent dat ze zowel mannelijke áls vrouwelijke geslachtskenmerken heeft. Op doktersadvies is op jonge leeftijd besloten een meisje van haar ‘te maken’, met operaties en hormonen. In het programma Geslacht! deelde ze 2 jaar geleden voor het eerst haar verhaal.

Minimale dosis hormonen
De zangeres liet toen weten ‘innerlijke rust gevonden’ te hebben. Ook vertelde ze dat ze nog maar een minimale dosis hormonen slikt. “Ik trek me niks meer aan van verwachtingen van anderen. De ene keer doe ik iets dat wordt geassocieerd met vrouwen, de andere keer iets wat ze mannelijk noemen. Soms voel ik me geen man en geen vrouw, soms allebei tegelijk. Ik sta erboven’’, zo vertelde ze aan de Volkskrant.

Ryanne in het ziekenhuis:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ryanne van Dorst (@ellebandita) op

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron: AD. Beeld: Instagram, ANP

Schrijver Hugo Borst: “Durfde je eindelijk een 1,5-meter-terras op?”

Hugo en Iris - Libelle

Hugo Borst (57) en Iris Koppe (35) zijn beiden schrijvers, maar daar houdt de gelijkenis wel op. Toch zijn ze vrienden en gaan ze geen onderwerp uit de weg. Over oud worden, sex, politiek, corona en meer: Hugo en Iris stellen brutale vragen én geven openhartig antwoord. 

I: Jij bent toch getrouwd?
H: Jazeker, 24 kilo geleden.
I: Hoelang al?
H: Het was 1988.
I: Neeeee. Toen was ik 3.

H: Eh, waar wil je naartoe? Goed nieuws? Ben je ten huwelijk gevraagd?
I: Niet zo snel. Ik heb koppijn vandaag, Hugo, kóppijn.
H: Wat heeft dat met trouwen te maken? Oh, wacht even

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien