Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Sanne Hans in tranen na duet met Stef Bos in 'Beste zangers'

Ieder seizoen van Beste zangers eindigt met de duettenaflevering. Dan nemen de zangers nog één keer plaats op de houten bankjes om samen te zingen. Sanne Hans en Stef Bos sluiten de aflevering samen met een prachtig nummer af en dat nummer zorgt voor kippenvel en tranen. 

Het dertiende seizoen van Beste zangers was het best bekeken seizoen tot nu toe. Iedere week scoorde het programma meer dan 1,4 miljoen kijkers.

Advertentie

Presentatieduo

In tegenstelling tot vorig jaar, werd dit seizoen van Beste zangers niet gepresenteerd door Jan Smit. Nick en Simon namen het stokje van hun Volendamse vriend over. De heren zaten op de bank met een gezellige club talentvolle zangers: Sanne Hans (Miss Montreal), Suzan & Freek, Diggy Dex, Wulf, Stef Bos, Tabitha en Milow.

Ode

Iedere aflevering werd een van de zangers in het zonnetje gezet. Zijn of haar mede-artiesten brachten allemaal een ode met een paar van zijn of haar favoriete nummers. In de laatste aflevering haalden de zangers nog één keer alles uit de kast en werden er duo’s gevormd.

Suzan & Freek zongen samen met Tabitha het nummer Hou vol hou vast van BLØF. Daarna mochten Milow en Diggy Dex het podium op om Same Love van Macklemore en Ryan Lewis ten gehore te brengen. Vervolgens zongen Wulf en Tabitha het nummer Señorita van Shawn Mendes en kozen Diggy Dex en Suzan & Freek voor het nummer Lampedusa van Christophe Maé.

Milow mocht uiteindelijk drie keer het podium op want ook Tabitha wilde graag met hem een nummer zingen, namelijk Best part of me van Ed Sheeran.

Geweldige afsluiting

Het seizoen werd afgesloten met het nummer Laat me van Ramses Shaffy, gezongen door Sanne Hans en Stef Bos. De twee zaten samen achter een keyboard, op de toetsen begeleid door Stef.

Sanne werd helemaal emotioneel tijdens het zingen. Ze wist het dan ook niet droog te houden. De kijkers laten weten ook een traantje te hebben weggepinkt en zaten allemaal met kippenvel thuis op de bank. “Laat me gewoon nog heel lang genieten… wát een geweldige afsluiting” en “Ik heb het nummer drie keer teruggespoeld. Mag ik dit seizoen op cd?”, klinkt het dan ook op Twitter.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Beste zangers. Beeld: Avrotros

Lees meer

Maartje en de meisjes deel 57: “Het is zo fijn wat je doet, Vera”

Maartje

Tijdens haar derde rondje rennen deze week, loopt Maartje Vera tegen het lekkere lijf. Samen sprinten ze naar Vera’s huis voor een verrukkelijke smoothie, maar blijkbaar is dat niet het enige dat ze in petto heeft.

Ze heeft twee smoothies in haar hand en alleen een badjas aan. Onschuldig kijken heeft geen zin meer, want we voelen allebei wel wat er gaat gebeuren. Dat vind ik ook zo leuk aan Vera. Durf. Ze laat duidelijk zien dat ze me wil en dat vind ik woest aantrekkelijk. Glunderend stapt ze met smoothies en al de douche binnen.

“Om je vingers bij af te likken”,

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien