Lekker lezen! Libelle Bookazines voor € 3,35 >

Zoek binnen:

Een beetje positiviteit: MAFS-Sanne tóch gelukkig in de liefde

Tussen alle nare berichten rondom deze crisis, is af en toe wat positiviteit best welkom, nietwaar? Liefdesnieuws al helemaal. MAFS-deelnemer Sanne is de boodschapper van het blije bericht, want ze laat weten het geluk in de liefde tóch te hebben gevonden.

Dat maakt ze bekend met een foto op Instagram, die ze woensdag met haar volgers deelt.

Advertentie

Gescheiden

Sanne deed mee aan het trouwprogramma Married at first sight. De wetenschappers koppelden de blondine aan Thierry uit Zwolle, met wie ze in het huwelijksbootje stapte en ook direct op huwelijksreis ging. Het huwelijk was echter van korte duur, want ondanks de wetenschappelijke bewijzen bleek het stel toch geen match te zijn.

Verliefd

Maar inmiddels heeft cupido dan toch raak geschoten. Dat maakt Sanne bekend met een foto die ze op Instagram deelt, waarop ze te zien is met een man. De 2 kijken elkaar stapelverliefd in de ogen. Bij de foto plaats de jonge vrouw een hartje en de felicitaties stromen dan ook gelijk binnen. “Hoezo verliefd kijken? Veel geluk samen”, schrijft iemand.  Een andere volger voorziet de foto van een hele rij rode hartjes. Hieronder kun je de foto van het verliefde stel bekijken.De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Shownieuws. Beeld: RTL

Lees meer

Memoires van een Maîtresse – Deel 38: “We moeten je telefoon in beslag nemen, nu meteen”

sex

Premium

De Kapitein blijft mysterieus en Eva is duidelijk niet zo enthousiast als Sabine over het naderende happy end.

Vanavond gaan we op date! Een echte, met eten en kaarslicht en wijn en vooral: tijd. Geen bliksembezoek meer, maar een hele avond. Ik werk als een malle vandaag en in de pauze heb ik zelfs nog even een nieuw rokje gekocht. Alles moet perfect zijn op onze eerste officiële date-night.

De voorpret tiert welig in de appjes. Kusjes, hartjes en video’s kleuren mijn dag en golven van verliefdheid brengen me van uur naar uur. Ik moet ook even werken hoor lieverd, typ

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien