Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Schattige gezinsuitbreiding voor André en Monique

André Hazes en zijn vriendin Monique Westenberg zetten een nieuwe stap in hun relatie: niet met een baby, maar met een geadopteerde puppy.

Dat hebben de 2 besloten tijdens een vakantie op Bonaire. De dagen ervoor deelden André en Monique al wat filmpjes van de viervoeter, maar zeiden niets over een mogelijke adoptie. Nu is de kogel door de kerk: “Vanaf het moment dat we de opvang binnenliepen koos hij ons”, schrijft Monique op Instagram.

Advertentie

Moeizame relatie
Ondanks een wat moeizame relatie is het gezin toch gezellig met elkaar op vakantie. Tijdens die vakantie deelden ze wel erg veel filmpjes van één van de hondjes uit een opvangcentrum op Bonaire. Sommigen speculeerden daarom dat ze mogelijk het hondje zouden meenemen naar Nederland. Het stel steekt hun liefde voor honden namelijk niet onder stoelen of banken.

Frenkie
En dat vermoeden van de volgers op het platform klopte. Vanochtend deelde Monique het blije nieuws: “De afgelopen maanden heb ik er vaak aan gedacht een hond erbij te nemen. Ik merk aan Gioia dat ze zich alleen voelt en vind twee honden in huis leuker dan één”, refereert ze na het verlies van hun geliefde Dunya. “Maar waar kies je voor?” Er zijn volgens Monique verschillende opties, maar ze schrijft dat ze het gewoon op zich liet afkomen. “Hij of zij komt ineens op je pad’. En daar is hij dan… Frenkie.”

Broer en zus
Het zusje van Frenkie gaat naar de vriendin van Monique. “Zomaar uit het niets besloten zij en haar gezin ook een hond te adopteren en gunnen het deze lieverds samen te blijven.” Over een paar weekjes komen de honden met het vliegtuig naar Nederland, “om beide een heel mooi leventje te krijgen”, sluit Monique af.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

De afgelopen maanden heb ik er vaak aan gedacht een hond erbij te nemen. Ik merk aan Gioia dat ze zich alleen voelt en vind twee honden in huis leuker dan één. Maar waar kies je voor? Een teef, een reu, een rashond of een mix, een jonge pup of een adoptie hondje? Ik dacht ‘weet je, laat het gewoon op je afkomen. Hij of zij komt ineens op je pad’. En daar is hij dan… Frenkie ❤️. Vanaf het moment dat we de opvang binnen liepen koos hij ons. Hij was niet meer weg te slaan bij André en mij en voelde gelijk vertrouwd! En nu komt het mooiste… Frenkie zit in de opvang met zijn zusje en zij gaat naar mijn lieve vriendin @amalia_samipersad!!!! Zomaar uit het niets besloten zij en haar gezin ook een hond te adopteren en gunnen het deze lieverds samen te blijven. Over een paar weekjes komen ze samen met het vliegtuig naar Nederland om beide een heel mooi leventje te krijgen 🙏🏼❤️🐾 @fkkanimalrescue

Een bericht gedeeld door 𝑴𝒐𝒏𝒊𝑸𝒖𝒆 𝑵𝒐𝒆̈𝒍 (@moniquenoell) op

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram. Beeld: ANP

Speel hier de woordzoeker van zaterdag 22 februari

woordzoeker

Premium

Wil jij je weekend goed beginnen met een ouderwetse puzzel? Dan heb jij geluk want op deze zaterdag 22 februari hebben wij weer een leuke woordzoeker voor je klaarstaan. Na aankoop heb je 7 dagen om ‘m op te lossen. Je vindt de puzzel terug in jouw bewaarlijst. Succes!

[premium-verder-lezen]

[puzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien