Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Nieuwe stap in scheiding Marco en Leontine: Gooise villa in de verkoop

Het lijkt er steeds sterker op dat het echt niet meer goed komt tussen Leontine en Marco Borsato. Waar Leontine onlangs weer haar eigen naam gebruikte, hebben de 2 nu nóg een extra stap gezet richting een scheiding. Het koppel heeft namelijk hun Gooise villa in de stille verkoop gezet.

Volgens Story hebben de 2 aan hun familie en vrienden laten weten dat de scheiding nu zo goed als afgerond is.

Advertentie

Allebei hun eigen weg

Mensen in hun omgeving hadden nog gehoopt dat de breuk tijdelijk zou zijn en dat de afstand er juist voor zou zorgen dat ze zouden beseffen dat ze toch niet zonder elkaar kunnen. Nu hun villa te koop staat, lijkt het er echter op dat ze voorgoed hun eigen weg gaan.

Droomhuis van Leontine

Er werd eigenlijk gedacht dat Leontine in de villa zou blijven wonen. Een paar jaar geleden is het koppel namelijk daar naartoe verhuisd omdat het Leontine’s droomhuis was. Zij wilde graag meer in het centrum van Blaricum gaan wonen in plaats van aan het eind van een lange oprijlaan tussen de weilanden. En ondanks hun relatieproblemen, zou ze daar altijd erg gelukkig zijn geweest.

Kleiner wonen

Desondanks is de villa nu alsnog in de stille verkoop gezet. Het is een prachtig huis en de verwachting is dan ook dat het in no time zal zijn verkocht. Omdat Leontine in het Gooi is opgegroeid, is de kans groot dat ze ook in deze buurt naar een kleiner huis gaat zoeken. Wat Marco gaat doen is nog de vraag.

Wist je trouwens dat Marco en Leontine weleens steun hebben gezocht bij een medium? Wij leggen je hier uit waarom:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Story. Beeld: Brunopress

Lees meer

Libelle’s grote maanhoroscoop: álles over liefde en relaties

maanhoroscoop-libelle-liefde-relaties

Premium

Naast een zonneteken hebben we allemaal ook een maanteken. De maan belicht vooral de emotionele kant van ons leven en karakter.

Welk maanteken ben ik?

Binnen de astrologie kennen de meesten van ons wel hun zonneteken. We zijn een Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman of Vissen omdat de zon op onze geboortedag in dat dierenriemteken stond. Om meer te leren over onze emotionele kant is het belangrijk om te weten in welk teken de maa

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien