Laatste kans in Nederland: Whitney – a Tribute by Glennis Grace

Zoek binnen:

Schoonvader Nicolette van Dam in tranen door bijzondere verrassing

De schoonvader van Nicolette van Dam is zondag in het zonnetje gezet door zijn zoon Bas Smit. Voor zijn verjaardag waren vader en zoon samen op vakantie, maar dat was niet het enige cadeau.

De schoonvader van Nicolette van Dam mocht 70 kaarsjes uitblazen. En dat mocht natuurlijk niet zomaar voorbij gaan. Bas en zijn vader waren voor de gelegenheid op een tripje naar het Zwitserse Verbier gegaan, waar ze samen genoten van de sneeuw. Dat was al een grote verrassing, maar de grootste verrassing was toch wel dat er plots nog 2 familieleden opdoken.

Advertentie

Ontroering
Om het reisje extra bijzonder te maken, waren ook zoon Niels en dochter Mariëlle afgereisd naar Zwitserland. Terwijl de vader van Bas nietsvermoedend op het terras zat na het skiën, stonden zijn andere kinderen ineens voor zijn neus. En dat leverde een zeer verraste en ontroerde jarige job op.

Mooiste cadeau
Op Instagram deelt Bas een video van de verrassing. Hij schrijft: “Dit was zo geweldig. Een mooier cadeau hadden we niet kunnen geven… Als verrassing kwamen m’n broer en zus ineens aanwandelen. Er zijn wel wat traantjes weggepinkt!”

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Shownieuws. Beeld: ANP Foto

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien