Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Babette (37): “Soms wou ik dat ik met mijn schoonvader getrouwd was”

Stiekem verliefd op een collega, zwager, buurman of de vriend van je zoon. Het kan niet, het mag niet en toch is het zo. “Als ik met mijn man vrij, denk ik aan hem.”

Babette (37) “Mijn vriend heeft een ontzettende leuke vader. Knap, man van de wereld. Eind zestig, ziet eruit als eind veertig. En ik heb een crush op die man, wat volgens mij vrij abnormaal is voor een schoondochter. Ik fantaseer vaak over hem en soms wou ik dat ik met hem getrouwd was. Hij denkt altijd in oplossingen in plaats van problemen, hij is complimenteus en lief voor zijn vrouw.

Advertentie

Slap aftreksel

Ik heb mijn vriend weleens hints gegeven, dat ik het huwelijk van zijn ouders zo bewonder. Hij was het met me eens dat die een leuke relatie hebben, maar zich wat meer inspannen à la zijn vader – ho maar. Als ik met hem samen ben is hij best oké, maar als we bij zijn ouders zijn, denk ik altijd dat hij een slap aftreksel is van zijn pa.”

Lees ook: Aafje (44): “Mijn man is een schat. Maar ik zou de buurman er gewoon bíj willen hebben” >

Meer lezen? Koop dan nu het Libelle Zomer Vakantieboek 2020:

Libelle Zomer Vakantieboek 2020
Libelle Zomer Vakantieboek 2020
€ 9,99
Bestel hier

Interviews: Ella Vermeulen. Beeld: iStock.

Lees meer

Libelle Legt Uit: zijn superfoods écht gezond?

Ze zijn goed voor je hart, je krijgt er meer energie van of je valt ervan af: superfoods beloven wonderen voor onze gezondheid. Maar maken ze die ook waar? En hoe zit het met de duurzaamheid?

Mogen we even voorstellen: de gojibes, afkomstig uit Azië en in Tibet ‘geluksbes’ genoemd. Ziet eruit als een rood-roze rozijn en schijnt een geneeskrachtige werking te hebben. En ken je maca al, een Peruaans knolgewas vol vitaminen en mineralen waarvan de tot poeder gemal

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien