Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Sergio Herman nog altijd in overlevingsstand om doodgeboren kindje

In een openhartig interview met de Belgische televisie vertelt topkok Sergio Herman over zijn overleden zoontje Josha. 

“We hebben de draad weer opgepakt, maar het verdriet verdwijnt nooit,” vertelt Sergio. “Ik voel me goed, maar ik denk er nog altijd aan.”

Advertentie

Halfjaar geleden

Het was vorige week een halfjaar geleden dat Sergio Herman en de toen zwangere Ellemieke Vermolen te horen kregen dat hun zoontje Josha vlak voor de geboorte in de buik van moeder Ellemieke was overleden.

Overlevingsstand

Sergio leeft naar eigen zeggen nog steeds in een overlevingsstand. “Alles wat je doet wordt ineens anders.” Daarnaast slaapt de chef slecht. “Dan lig ik ’s nachts wakker om een uur of 4, 5. Echt zweten. Dan probeer ik kalm te blijven. Dan zeg ik tegen mezelf: ‘kom op, rustig blijven.’

Nog een kindje?

In bovenstaande video doet Sergio meer uitspraken over deze zware periode en geeft hij ook antwoord op de vraag of Ellemieke en hij nog opnieuw een kindje zouden willen.

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor Libelle’s nieuwsbrief.

Bron: Show.nl. Beeld: ANP.

De Dag Nadat Vervolg 36 – Onze baby niet levensvatbaar bleek

Loes (36): “Vanaf het moment dat we in het ziekenhuis kwamen, kreeg ik elke twee uur een tabletje dat ervoor zorgde dat de weeën opgewekt werden. Behalve ’s nachts, omdat het ook belangrijk is dat je je rust pakt. Je moet ten slotte wél een bevalling doorstaan."

Lees hier het begin van De Dag Nadat >

"Omdat ik de nacht ervoor helemaal niet had geslapen, viel ik die vrijdag toch af en toe in slaap. Ron en ik waren samen en het vóelde ook heel erg samen: dit gingen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien