Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

'GTST'-kijkers verrast door nieuw, bekend gezicht uit 'Sesamstraat'

Als je vroeger een trouwe kijker was van Sesamstraat, dan doet de naam Hakim Traïdia vast nog wel een belletje bij je rinkelen. De acteur speelde jarenlang een rol in de kinderserie, maar verdween daarna een beetje uit beeld. Woensdagavond kwam daar verandering in, want de acteur maakte zijn opwachting in GTST.

Hakim was al kort te zien in de maandtrailer van de soap, maar was woensdagavond voor het eerst echt te zien. De acteur vindt het naar eigen zeggen ‘een eer’ dat hij gevraagd werd voor Goede tijden, slechte tijden.

Advertentie

Donkere kant in GTST

De acteur zal de rol van Sami El Amrani op zich gaan nemen, de vader van personages Marwan en Ilyas, die vanuit Marokko onverwacht naar Nederland komt. En hoewel wij hem natuurlijk kennen als de vrolijke Hakim uit Sesamstraat, is zijn personage in GTST toch wel een beetje het tegenovergestelde. “Sami is een goede man, maar misschien dat hij ook zijn donkere kant kan laten zien”, aldus Hakim.

Zoons  van Sami

De zoon van Sami, Marwan, wordt gespeeld door Spangas-acteur Hassan Slaby, die vorige maand zijn opwachting in Meerdijk maakte. De andere zoon van Sam, Ilyas, wordt gespeeld door Hamza Othman. Hij is vooral bekend geworden door de Zapp-serie #Forever en de Videoland-serie H3L. Sami zet vooral het leven van Ilyas een beetje op z’n kop, als hij hem verplicht om te gaan studeren in Australië, terwijl hij net een liefje in Meerdijk heeft.

Carrière Hakim

Hakim heeft na zijn rol in Sesamstraat niet bepaald stilgezeten. Zo deed hij verschillende theateroptredens in De Poepshow, Kauwgom en de door hem zelf geschreven musical Ali Baba. Op televisie is hij al een aantal jaar niet meer te zien, hij had voor het laatste een grote acteerrol te pakken in de film Pizza Maffia in 2011.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst) op

Hoera, Libelle is genomineerd voor website van het jaar 2020. Help jij ons naar de overwinning? Stemmen kan hier.

Bron: Veronica Superguide. Beeld: Instagram, RTL

Lees meer

Art Rooijakkers: “Ik was totaal niet op het vaderschap voorbereid”

Art Rooijakkers Libelle

Presentator Art Rooijakkers (44) heeft niet stilgezeten tijdens de lockdown: hij schreef De eeuw van mijn dochters. In dit boek beschrijft hij hoe de wereld eruit zal zien als zijn nu driejarige dochters Puk en Keesje volwassen zijn.

Als Art Rooijakkers om 9.00 uur ’s ochtends arriveert, heeft hij al een uur getraind in de sportschool. Dat doet hij een paar keer per week. De presentator wil fit blijven, niet in de laatste plaats

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien