Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Shelly Sterk heeft het coronavirus gehad: "Ik kan je vertellen: dat wil je echt niet"

Presentatrice Shelly Sterk is besmet geweest met corona, schrijft ze in een bericht op Instagram. Een paar weken geleden liep ze het virus op maar is inmiddels weer aan de beterende hand.

Ze waarschuwt iedereen dat het geen pretje is. ‘Ondanks dat we nog zo extreem voorzichtig waren, hebben we een paar weken geleden toch Corona opgelopen. En ik kan je vertellen: dat wil je echt niet’, schrijft Shelly bij een foto op Instagram met haar zoontje.

Advertentie

Niet meer besmettelijk

‘De afgelopen weken hebben we met name slapend in quarantaine doorgebracht.’ Maar gelukkig gaat het de goede kant op: ‘We zijn niet meer besmettelijk en kunnen weer naar buiten. Ik proef weer iets, alleen ruik nog niets.’ Dat kan volgens de presentatrice ook nog wel even duren.

Ze drukt iedereen op het hart om voorzichtig te zijn en de maatregelen van de overheid te volgen: ‘Lieve mensen, pas op elkaar en stay safe.’

Iedere dag (gratis!) de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de Daily Update!

Bron: Instagram. Beeld: ANP

Johanna ter Steege: “Ik ben er best trots op dat ik een doorzetter ben”

Johanna

Actrice Johanna ter Steege (59) staat momenteel in de theaters met de monoloog Ik heet Lucy Barton. Ze woont samen met haar vriend in Rotterdam en heeft een dochter, Hanna (22).

Waarom moeten wij naar Ik heet Lucy Barton?
“Omdat het over ons allemaal kan gaan. Veel mensen zullen zich erin herkennen. Het is een intiem portret over hoe je je ontwikkelt in het leven en loskomt van familie.”

Wat is voor jou de grootste uitdaging in je rol van Lucy?
“Dat het waarachtig is wat ik doe. Het is een monoloog waarbij je la

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien