Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Shirma Rouse is 50 kilo afgevallen en vertelt hoe ze dat deed

In het najaar ging de knop op bij Shirma Rouse (40): de zangeres ging de strijd met de kilo’s aan door 90 dagen achter elkaar te sporten. Dat beviel zo goed dat ze doorpakte en inmiddels 50 kilo kwijt is.

Shirma deelde op Instagram trots een video waarin ze laat zien dat ze een oefening kan doen die ze nooit had gedacht te kunnen doen. “Planking! Nooit gedacht dat ik dit zou kunnen! Heb mezelf verrast! Trotser dan trots op hoever ik ben gekomen!”, schrijft de zangeres.

Positieve reacties
De zangeres kreeg waanzinnig veel positieve reacties op dit filmpje en vertelt woensdag in een nieuwe video: “Wat een gekkenhuis. Ik heb nog nooit zoveel berichten gehad. Zoveel liefde. Ik wil jullie allemaal oprecht bedanken.”

Advertentie

Alizonne-dieet
Hoe ze die kilo’s kwijtraakte, vertelt de zangeres ook. Ze volgt het Alizonne-dieet dat haar werd aangeraden door Trijntje Oosterhuis. Ook Trijntje raakte op deze manier veel kilo’s kwijt, net als Angela Groothuizen. De basis hiervan is het eiwitdieet. Je eet weinig calorieën, vetten en koolhydraten en juist veel eiwitten. Daardoor gaat je lichaam de vetreserves gebruiken en val je snel af. Daarnaast maken ze voor het Alizonne-dieet gebruik van ultrasound-behandeling. Gratis is het niet, wil je richting de 10 kilo per maand kwijt dan lopen de kosten al op tot een paar honderd euro. Maar dan heb je wel nét zo’n fantastisch resultaat als Shirma:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

MORNINGGGG!!! Effe een update van mij! Wat voel ik me geliefd!! Niet normaal! Ik ga iedereen beantwoorden! Ben al uren meebezig! Ik zie allerlei aannames voorbij komen dus even ter verduidelijking. Dit proces doe ik onder begeleiding van @alizonne Is een medisch dieet die ik vorig jaar Juni bent begonnen op aanraden van mijn girl @trijntjeoosterhuis (nog altijd heel dankbaar)! En verder sport ik lekker veel samen met een groep vrienden #ronaarmy💪🏽 lekker in mijn eigen tempo! Geen maag verkleining of andere ingrepen. Gewoon dieet en beweging! Ik ga de komende tijd meer van mijn proces met jullie delen! Dus de meal preps en ook wat ik doe voor oefeningen! Heel veel liefs! Shirma #Niksandersdanliefde #dankbaar #benernogniet #maarwelgoedopweg #proces THANKS FOR THE LOVE EVERYBODY! I trully feel special! I’m not there yet but on my way! The support feels amazing!! I’m on a diet called @alizonne and its killing but good! Coming weeks i’ll share more of my routine and meal prep! #nothingbutlove❤️

Een bericht gedeeld door Shirma Rouse (@shirmarouse) op

Je gezondheid een boost geven? Probeer deze Detoxkuur van Sapje:

Detoxkuur Sapje: nu met 15% korting
Detoxkuur Sapje: nu met 15% korting
€49,50
Bekijk hier

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Flaironline.nl. Beeld: Brunopress, Instagram

Lees meer

Schrijver Hugo Borst: “Durfde je eindelijk een 1,5-meter-terras op?”

Hugo en Iris - Libelle

Hugo Borst (57) en Iris Koppe (35) zijn beiden schrijvers, maar daar houdt de gelijkenis wel op. Toch zijn ze vrienden en gaan ze geen onderwerp uit de weg. Over oud worden, sex, politiek, corona en meer: Hugo en Iris stellen brutale vragen én geven openhartig antwoord. 

I: Jij bent toch getrouwd?
H: Jazeker, 24 kilo geleden.
I: Hoelang al?
H: Het was 1988.
I: Neeeee. Toen was ik 3.

H: Eh, waar wil je naartoe? Goed nieuws? Ben je ten huwelijk gevraagd?
I: Niet zo snel. Ik heb koppijn vandaag, Hugo, kóppijn.
H: Wat heeft dat met trouwen te maken? Oh, wacht even

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien