Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Silvia van Barneveld deelt emotioneel bericht over scheiding

Silvia van Barneveld heeft een heftige week achter de rug. Vorige week werd bekendgemaakt dat zij en Raymond van Barneveld na een huwelijk van bijna 25 jaar gaan scheiden én dat de darter inmiddels een nieuwe relatie heeft.

Silvia laat vandaag op Facebook weten dat ze het erg zwaar heeft, maar dat ze wel ontzettend dankbaar is voor alle steunbetuigingen die ze heeft ontvangen.

Advertentie

‘Pijn vergeten’
“Jullie medeleven is overweldigend na het nieuws dat afgelopen week naar buiten is gekomen,” zo begint ze haar post. “Na alles wat me is overkomen doet mij dat echt goed, echter iedereen persoonlijk te woord staan is voor mij een onmogelijke zaak. Het zou betekenen dat ik 24/7 met dit verhaal bezig ben. En dat doet er geen goed aan. Ik probeer mij zoveel als ik kan op te rapen, krijg veel steun van mijn kinderen, en kleinkinderen. Deze doen mij even de pijn vergeten, en daar kan ik nu op dit moment op teren. Omdat ik met vallen en opstaan verder ga/moet trek ik me zoveel mogelijk terug, zowel in de media, dan wel de sociale media. Ik hoop dat jullie daar begrip voor hebben. Mijn leven zit op dit moment in zwaar weer, maar ik weet dat er na de storm ook weer zonneschijn komt, en daar leef ik naar toe! Groetjes Silvia.”

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Facebook. Beeld: Brunopress

Sylvia Witteman: “Ik besefte dat ik het handschrift van mijn zoon al een jaar of tien niet had gezien”

zoon

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), twee zoons (18 en 16) en katten Lola en Siepie. Deze week schrijft ze over haar mobielloze zoon. 

Ik stond vredig een courgette te raspen, want iedereen is dol op courgettekoekjes (courgette grof raspen, mengen met een theelepel zout, goed het vocht eruit drukken, rasp mengen met een paar lepels bloem, peper, knoflook, een ei en wat verkruimelde feta, wat olie in de hete koekenpan, bergjes beslag erin, beetje platduwen, aan beide kanten op m

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien