Laatste kans in Nederland: Whitney – a Tribute by Glennis Grace

Zoek binnen:

Simon en Annemarie Keizer vertellen waarom ze in het geheim trouwden

Simon en Annemarie Keizer vieren dit jaar dat ze alweer 7 jaar getrouwd zijn. Op Instagram deelt Annemarie nu eindelijk waarom ze destijds in het geniep in het huwelijksbootje zijn gestapt.

Simon en Annemarie Keizer zijn al 14 jaar samen en sinds 7 jaar gelukkig getrouwd. Het koppel bekroonde hun liefde met de komst van hun dochtertje Kiki, die deze zomer 2 jaar wordt.

Advertentie

Geheime bruiloft 
Met een foto van de huwelijksdag deelt Annemarie voor het eerst het verhaal rondom de bijzondere bruiloft. Ze vertelt dat het in eerste instantie helemaal niet de bedoeling was om in het geheim te trouwen, maar dat dit door omstandigheden zo liep. Ze schrijft: “Zo goed als niemand was hiervan op de hoogte. De échte grote dag hadden wij namelijk gepland staan op 12 mei 2012. Op dié dag zou de ceremonie plaatsvinden in een bos op een landgoed in Velsen-Zuid.”

Het besluit
Annemarie vervolgt: ””Omdat we hoorden dat daar niet ‘officieel’ getrouwd mocht worden, besloten we dát deel als formaliteit eerder plaats te laten vinden. En wel op vrijdag de 13e april, om 13.13 uur. Dat was enkel en alleen in het bijzijn van onze ouders, zussen,zwagers en mijn opa & oma”, schrijft ze. “Kees Tol was degene die ons als ambtenaar voor één dag in het echt mocht verbinden. Omdat we het als formaliteit zagen was het nooit onze bedoeling dit naar buiten te brengen.”

Gespot
Maar dit liep helemaal anders. Annemarie schrijft dat ze al snel gespot werden en daarna direct gebeld werden door de manager van Simon. “Hij zei: ‘Je gelooft nooit voor welke onzin ik nu word gebeld. Er wordt gezegd dat jullie vandaag zijn getrouwd’. Stomverbaasd was hij toen Simon zei dat dat klopte. De pers kon de actie niet waarderen. Een actie die wij nooit als ‘actie’ hebben gezien, maar als een super intieme privé-aangelegenheid.”

 

View this post on Instagram

 

Op de dag af zeven jaar geleden besloten @simonkeizer en ik in het geheim te trouwen. Zo goed als niemand was hiervan op de hoogte. DE échte grote dag hadden wij namelijk gepland staan op 12 mei 2012. Op dié dag zou de ceremonie plaatsvinden in een bos op een landgoed in Velsen-Zuid. Omdat we hoorden dat daar niet ‘officieel’ getrouwd mocht worden, besloten we dát deel als formaliteit eerder plaats te laten vinden. En wel op vrijdag de 13e april, om 13.13 uur. Dat was enkel en alleen in het bijzijn van onze ouders, zussen,zwagers en mijn opa & oma. @keestolofficial was degene die ons als ambtenaar voor één dag in het echt mocht verbinden. Omdat we het als formaliteit zagen was het nooit onze bedoeling dit naar buiten te brengen. Totdat we over het aangrenzende terras liepen. We werden ‘gespot’ en tien minuten later hing Simon’s manager aan de lijn. Hij zei: “je gelooft nooit voor welke onzin ik nu word gebeld. Er wordt gezegd dat jullie vandaag zijn getrouwd”. Stomverbaasd was hij toen Simon zei dat dat klopte. De pers kon de actie niet waarderen. Een actie die wij nooit als ‘actie’ hebben gezien, maar als een super intieme privé-aangelegenheid. ’s Avonds besloten we met hetzelfde kleine gezelschap te gaan eten in een knus restaurant. Dit restaurant is één straat verder gelegen dat hét terras waar we werden gespot. Vanaf die plek zagen we dat er inmiddels straalwagens waren gestuurd naar waar werd gedacht dat we een groots bruiloftsfeest vierden. Al deze heisa vertelde ons alleen maar dat onze keuze dit intiem te vieren de juiste was. Onze liefde te bezegelen door middel van een jawoord in het bijzijn van onze meest dierbare naasten blijft een schitterende herinnering. #fckthesevenyearitch #love #mijngodwatdedendiehakkenpijn

A post shared by AnneMarie Keizer (@mrskeizer) on

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Shownieuws. Beeld: ANP Foto

 

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien