Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Simon Keizer past niet meer in blouse door vakantiekilo's

Je hebt pas écht van je vakantie genoten als je blouse na afloop niet meer dichtgaat. Dat geldt voor zanger Simon Keizer die zo te zien wel een héél goede vakantie heeft gehad. Op Instagram plaatst hij een foto waarop te zien is dat zijn overhemd niet meer past.

Simon Keizer had naar eigen zeggen wat te veel gegeten tijdens zijn vakantie op Ibiza.

Advertentie

Steun van bekend Nederland
Vakantiekilo’s zijn ook bij andere BN’ers geen onbekend fenomeen. Zanger Nielson reageert met de geruststellende woorden: “Zal ik ‘m even aantrekken voor je gemoedsrust?”. Ook Bas Smit, man van Nicolette van Dam, laat weten dat dit voor hem geen onbekend terrein is. “Story of my life“, plaatst hij bij de foto.

Of was het de was?
Maar is de krappe blouse wel echt een gevolg van vakantiekilo’s? Volgens Simon’s vrouw Annemarie kan het ook een andere oorzaak hebben. “Waaahahhaa of verkeerd gewassen”, reageert ze. Ook meerdere volgers van Simon zeggen dat hij gewoon de wasmachine de schuld moet geven.

The boys are back in town 
Simon genoot van een vakantie in Ibiza samen met Marco Borsato, Jeroen van Koningsbrugge, Nick Schilder en nog veel meer ‘Vrienden van Amstel’. Dit lijkt een echte traditie te worden. Simon laat weten dat het alweer de derde editie van de vriendenvakantie is. Jeroen roept zelfs de hashtag #TheBoysAreBackInTown in het leven.

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron: Instagram. Beeld: ANP

Thelma: “Ik trouwde opnieuw met mijn ex-man”

Trouwen

Premium

Thelma (60) en Gabrie Jansen (60) trouwden jong en kregen samen 3 kinderen. Het huwelijk strandde en bijna 20 jaar lang hadden ze nauwelijks contact. Tot vorig jaar, toen ze tijdens een verjaardag naast elkaar op de bank belandden en tussen hen - tot  ieders verrassing - de vonk opnieuw oversloeg. Afgelopen zomer gaven ze elkaar voor de tweede keer het jawoord. "We zijn nooit gestopt met van elkaar houden."

Thelma: “Op onze trouwkaart staat: ‘Loved you yesterday, love you still, always have and always will’. Zo voelen we dat allebei. We zijn nooit gestopt me

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien