Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Simon Keizer verwijdert social media van telefoon

Simon Keizer heeft een nogal rigoureuze beslissing genomen. De Volendamse zanger laat in een vlog weten dat hij de hele dag op zijn telefoon zijn social media zat te checken en daarom heeft besloten alles te verwijderen.

Simon hoopt hiermee het voorbeeld te geven voor zijn dochtertje Kiki. Hij wil namelijk niet dat zijn dochter opgroeit met een vader die constant op zijn telefoon zit.

Advertentie

‘Echt verslaafd’
Bovendien vertelde een neuroloog hem dat het brein veel te veel informatie krijgt te verwerken door social media. “Dat kan het brein simpelweg niet aan. Daar is het niet voor uitgerust”, aldus Simon. Toch heeft Simon de apps voor nu alleen nog maar van zijn telefoon gehaald.  “Om er nou helemaal afscheid van te nemen, dat gaat me te ver. Dat is ondenkbaar. Ik durf ruiterlijk toe te geven dat ik gewoon echt verslaafd eraan ben.” Simon heeft zijn accounts zelf dus niet gedeletet. Hij heeft zichzelf voorgenomen om minstens een week geen Instagram en Facebook op zijn telefoon te hebben. “Dan zien we wel verder.”

Grote moeite
De zanger geeft toe dat hij het meteen in de eerste uren al moeilijk had. Bijvoorbeeld toen hij moest wachten op een taxi. “Ik vind het toch wel sneu om te zeggen, maar die tien minuten dat ik zat te wachten heb ik zeker acht keer mijn telefoon willen pakken. Op zich moeten dan alle alarmbellen afgaan.” Maar na veertien uur ging het gelukkig “hartstikke goed”. Simon zegt meer rust te hebben en meer tijd voor andere dingen.

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief! 

Bron: Show.nl. Beeld: ANP

Thelma: “Ik trouwde opnieuw met mijn ex-man”

Trouwen

Premium

Thelma (60) en Gabrie Jansen (60) trouwden jong en kregen samen 3 kinderen. Het huwelijk strandde en bijna 20 jaar lang hadden ze nauwelijks contact. Tot vorig jaar, toen ze tijdens een verjaardag naast elkaar op de bank belandden en tussen hen - tot  ieders verrassing - de vonk opnieuw oversloeg. Afgelopen zomer gaven ze elkaar voor de tweede keer het jawoord. "We zijn nooit gestopt met van elkaar houden."

Thelma: “Op onze trouwkaart staat: ‘Loved you yesterday, love you still, always have and always will’. Zo voelen we dat allebei. We zijn nooit gestopt me

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien