Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Nederlandse man omgekomen op skipiste door bizarre botsing

Een 66-jarige Nederlander is omgekomen bij een bizar ongeval op een skipiste in Oostenrijk.

Hij werd overreden door een pistebully, een voertuig dat de sneeuw prepareert. De bestuurder van de wagen reed achteruit en zag de man daardoor niet.

Advertentie

Verwond
Het voertuig reed over de man heen en hij overleed ter plekke. Hij werd nog gereanimeerd, maar hulp mocht niet meer baten. Hij overleed volgens de Oostenrijkse politie aan zijn verwondingen. Het ongeluk gebeurde bij Sölden in Tirol. Er wordt momenteel onderzocht hoe dit heeft kunnen gebeuren. De medewerker laat weten dat hij het vreselijk vindt wat er is gebeurd. De man was met een collega op wintersport.

Iedere dag (gratis!) de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron: RTL Nieuws. Beeld: iStock

Libelle’s grote maanhoroscoop: álles over liefde en relaties

maanhoroscoop-libelle-liefde-relaties

Premium

Naast een zonneteken hebben we allemaal ook een maanteken. De maan belicht vooral de emotionele kant van ons leven en karakter.

Welk maanteken ben ik?

Binnen de astrologie kennen de meesten van ons wel hun zonneteken. We zijn een Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman of Vissen omdat de zon op onze geboortedag in dat dierenriemteken stond. Om meer te leren over onze emotionele kant is het belangrijk om te weten in welk teken de maa

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien