Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Waarom niemand nog een oog dicht durft te doen in dit vakantiepark

Altijd gezellig, een paar nachtjes slapen in een Center Parcs-huisje. Toch ervaren veel mensen dat momenteel net even anders.

Want het hele internet heeft het over de vele spinnen die momenteel te vinden zijn in het familiepark. En met veel bedoelen we ook echt: veel.

Advertentie

Schrikken
Het overkwam onder meer Martijn Kamp en zijn gezin. Hij deelt zijn verhaal op Facebook – plús een hele griezelige foto van een pas uitgekomen nest achtpotige beestjes. Dit schrijft hij bij zijn kriebelige plaatje: ‘Center Parcs blijft ons toch elke keer weer verrassen!! Lopen buiten de eekhoorns, worden we binnen warm verrast door dit lieve gezinnetje!! Zeer leerzaam voor de kinderen, echter nu is vraag, waar is de pappa? Want moeders houd de wacht…’.

Wegwezen
Zijn bericht is al meer dan 11 duizend keer geliket en de reacties stromen nog altijd binnen. De meesten laten weten dat ze direct weg waren gerend als ze dít hadden gespot in hun vakantiehuis. Waar zijn huisje precies was, is niet duidelijk. Center Parcs heeft nog niet gereageerd op alle commotie. Maar de foto liegt er niet om…

Iedere dag (gratis!) de best gelezen berichten van Libelle Daily in je mailbox? Meld je aan voor de Daily Update!

Bron: Facebook. Beeld: iStock

Maartje en de meisjes deel 58: “Ik voel me verdrietig, verward, opgelucht en verliefd. Een onmogelijke cocktail”

Maartje

Het stomende-seks-moment eindigt in een openhartig gesprek, waarin Maartje toegeeft dat Vera net te vroeg in haar leven komt, en dat Vera haar op haar beurt alle tijd gunt voor het goed oplossen met haar gezin.

Zullen we vanavond wandelen? app ik naar Suus. Ik heb behoefte aan klankborden en nu de kroegen dicht zijn, kunnen we nergens anders rustig praten zonder meeluisteraars. Bovendien praat het lopend wel lekker. Om 20.00 uur spreken we af op het hoekje bij de kerk. We lopen de lichtjesroute, een

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien