Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Slecht nieuws voor alle fans van 'Expeditie Robinson'

Geen goed bericht voor alle fans van Expeditie Robinson die reikhalzend uitkeken naar het nieuwe seizoen. Dat start steevast in augustus of september, maar dat zit er dit jaar helaas niet in.

Dat maakt RTL Boulevard in de uitzending van maandagavond bekend.

Advertentie

Hoewel de cijfers in Nederland al lange tijd de goede kant opgaan, is dat helaas niet overal in de wereld het geval. Sommige landen gaan (opnieuw) op slot en houden de grenzen dicht. De makers van het populaire survivalprogramma hebben dan ook besloten dat er voorlopig niet gedraaid gaat worden voor een nieuwe reeks.

Op een onbewoond eiland

Lange tijd bleef het onzeker of de kandidaten, presentatoren Nicolette Kluijver en Kaj Gorgels en de volledige crew af zouden kunnen reizen naar een onbewoond, tropisch eiland. Maar maandag hakten de makers de knoop definitief door. Robinson-fans moeten dus nog wat langer geduld hebben voor hun favoriete programma weer op de buis te zien is.

Nicolette Kluijver laat weten dat iedereen zo goed als klaar was voor de opnames van het 21ste seizoen. De kandidaten zouden wederom op De Filippijnen strijden om de titel ‘Robinson’, maar daar neemt het aantal corona-besmettingen nog dagelijks toe. Ondertussen wordt hard naar nieuwe locaties gezocht, maar ‘wanneer we kunnen vertrekken, weten we nog niet’, aldus de presentatrice. “Iedereen staat klaar en zodra we een go krijgen, gaan we.”

Schuilt er een echte Robinson in jou? Test het met dit spannende bordspel:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: RTL Boulevard. Beeld: Brunopress

Lees meer

Libelle Legt Uit: zijn superfoods écht gezond?

Ze zijn goed voor je hart, je krijgt er meer energie van of je valt ervan af: superfoods beloven wonderen voor onze gezondheid. Maar maken ze die ook waar? En hoe zit het met de duurzaamheid?

Mogen we even voorstellen: de gojibes, afkomstig uit Azië en in Tibet ‘geluksbes’ genoemd. Ziet eruit als een rood-roze rozijn en schijnt een geneeskrachtige werking te hebben. En ken je maca al, een Peruaans knolgewas vol vitaminen en mineralen waarvan de tot poeder gemal

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien