Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Slecht nieuws voor 'Heel Holland Bakt'-fans

Fans van Heel Holland Bakt zullen het voortaan zonder een nabeschouwing moeten doen. Het tv-programma Smaakt naar meer wordt namelijk van de buis gehaald.

Het programma, ook gepresenteerd door André van Duin, trekt te weinig jonge kijkers en dus valt het doek, meldt NRC Handelsblad.

Advertentie

Nabespreking
In Smaakt naar meer ontving André van Duin de afvaller van de week van Heel Holland Bakt. Ook waren er elke week bekende Nederlandse bakfans en een aantal kijkers te gast. Samen met zijn gasten besprak André de laatste aflevering van het populaire bakprogramma.

Andere programma’s
Smaakt naar meer is niet het enige programma dat sneuvelt. Eén tegen 100 werd om dezelfde reden van de NPO-buis gehaald en naar RTL verplaatst. The Graham Norton Show en Dynamo Live at The O2 zal in de nabije toekomst ook niet meer worden uitgezonden.

Update: Goed nieuws voor iedereen die tóch wil napraten over ‘Heel Holland bakt’

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: NRC. Beeld: ANP

Zo ziet deze week (20 t/m 26 oktober) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werk

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien