Nu met 40% korting: 2 olijfbomen in Elho pot

Zoek binnen:

Slecht nieuws voor 'Heel Holland Bakt'-fans

Fans van Heel Holland Bakt zullen het voortaan zonder een nabeschouwing moeten doen. Het tv-programma Smaakt naar meer wordt namelijk van de buis gehaald.

Het programma, ook gepresenteerd door André van Duin, trekt te weinig jonge kijkers en dus valt het doek, meldt NRC Handelsblad.

Advertentie

Nabespreking
In Smaakt naar meer ontving André van Duin de afvaller van de week van Heel Holland Bakt. Ook waren er elke week bekende Nederlandse bakfans en een aantal kijkers te gast. Samen met zijn gasten besprak André de laatste aflevering van het populaire bakprogramma.

Andere programma’s
Smaakt naar meer is niet het enige programma dat sneuvelt. Eén tegen 100 werd om dezelfde reden van de NPO-buis gehaald en naar RTL verplaatst. The Graham Norton Show en Dynamo Live at The O2 zal in de nabije toekomst ook niet meer worden uitgezonden.

Update: Goed nieuws voor iedereen die tóch wil napraten over ‘Heel Holland bakt’

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: NRC. Beeld: ANP

Annemiek: “Ik zie haar nog zitten met haar bollende buikje, stralend van geluk”

dochter - Libelle

Premium

Annemiek haar dochter werd jong moeder en heeft een druk leven. Soms maakt Annemiek zich zorgen, redt haar dochter het allemaal wel? 

Annemiek (49): “Mijn dochter kreeg op haar 21ste haar eerste kind en 1,5 jaar later haar tweede. Dat was een bewuste keuze van haar en haar man. ‘We zijn nu jong en kunnen alles aan’, zei ze. ‘Als de kinderen de deur uit zijn, hebben wij nog een heel leven voor ons!’

Ik zie haar nog zitten met haar bollende buikje, stralend van geluk

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien