Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Slecht nieuws voor Sven Kramer

Tijdens een wielren-race in Drenthe is schaatser Sven Kramer op een vervelende manier gevallen. Hij heeft daarbij zijn sleutelbeen gebroken.

De topschaatser kwam ten val tijdens de Zuidenveldtour, die 200 kilometer bedraagt.

Advertentie

Even schrikken
Hij is meteen gestopt met sporten en is direct naar het ziekenhuis gegaan. Kramer maakt regelmatig uitstapjes naar het wielrennen. De negenvoudig wereldkampioen allround schaatser zou op zo’n 5 kilometer van de finish vandaan hard onderuit zijn gegaan. De schaatser van Team LottoNL-Jumbo is in voorbereiding op de Olympische Spelen van volgend jaar in Zuid-Korea.

LEES OOK:

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron: nu.nl. Beeld: ANP

Memoires van een maîtresse – Deel 51: “Mondje dicht hè, ook tegen Eva”

kapitein

Sabine genoot volop van de aandacht van de Kapitein. Hij stond spontaan op de stoep en gooide al zijn talenten op tafel. Of beter, het aanrecht. Toen hij bij vertrek zijn horloge liet liggen, besloot Sabine haar lippen stijf op elkaar te houden. Zou ze het lot zo een handje kunnen helpen?

Telefoon uit en naar bed. Oh, wat een loeder ben ik toch ook. Zou hij het al doorhebben? De volgende ochtend word ik wakker door de bel. Het is half 9 en de Kapitein staat voor de deur. “Hee!” lach ik schaapachtig. “Wat een verrassing!” Zijn humeur is duidelijk niet zo zonnig als h

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien