Nu met 40% korting: 2 olijfbomen in Elho pot

Zoek binnen:

Slecht nieuws voor fans van Nick & Simon

Simon Keizer heeft teleurstellend nieuws met zijn fans gedeeld. De zanger heeft een griepje onder de leden en is daarom genoodzaakt zijn optreden vanavond  in Bloemendaal te cancelen.

Op Instagram deelt Simon het slechte nieuws. “De afgelopen 12 dagen gingen van verkoudheid naar griep naar keelontsteking naar non-stop hoesten naar, op het moment, zwaar geïrriteerde longen. Na overleg met arts is besloten om de show in Bloemendaal te cancelen.”

Advertentie

Schuldgevoel
Simon laat hij weten dat hij enorm baalt van het afzeggen. “Bovenop alle kwalen voel ik dus ook nog eens een knoop in m’n maag. Een schuldgevoel omdat ik zoveel mensen moet teleurstellen, hoewel ik weet dat ik er niks aan kan doen. Lieve allemaal, het spijt me. Het is wat het is. 6 oktober as zal de vervangende datum zijn. Hoop jullie dan allemaal alsnog te zien” aldus Simon.

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron: Show.nl. Beeld: ANP

Sylvia Witteman: “Hoe aardig je ouders ook zijn, op je 22e wil je wel bij ze weg”

dochter

Premium

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), 2 zoons (18 en 15) en katten Lola en Siepie. Deze week wordt ze compleet verrast door haar 22-jarige dochter.

Mijn dochter is een kind van de boemeranggeneratie. Ze ging het huis uit om te studeren, woonde tijdens haar studie op de campus en kwam daarna terug naar het ouderlijk huis. Dat was gezellig, maar het gaf wel een ontzettende rommel. Ja, mijn zoons zijn ook slordig, maar die hebben tenminste elk maar 2 paar schoenen om rond te laten slingeren. Mijn dochter heeft er 40. Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien