Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Kijkers 'De slimste mens' ergeren zich aan deze kandidaat en noemen hem arrogant

Maandagavond namen actrice Cynthia Abma, nieuwslezeres Astrid Kersseboom en acteur Huub Stapel het tegen elkaar op in De slimste mens. Helaas maakte die laatste kandidaat niet zo’n goede indruk bij de kijkers thuis.

Hoewel de twee vrouwen in de smaak vallen bij het publiek, kunnen de kijkers Huub minder goed waarderen en noemen hem zelfs arrogant.

Advertentie

Foutje

Kijkers vinden dat de acteur teveel vloekt en daarnaast teveel ‘zogenaamd interessante weetjes bij iedere vraag’ vertelt. Dit komt op de kijkers als arrogantie over. Ook noemen de kijkers een fout die Huub in het spel maakte gênant. De acteur haalde namelijk de landkaart van Duitsland en Frankrijk door elkaar.

Slimste van de dag

Gelukkig voor Huub hoeft hij zich niet heel druk te maken over de mening van de kijkers. De acteur werd namelijk wel mooi ‘de slimste van de dag’. Hierdoor is hij, of de kijkers dat nou willen of niet, door naar de aflevering van de volgende dag. Cynthia en Astrid moesten tegen elkaar strijden om in de race te mogen blijven. Helaas viel Cynthia af. Vanavond zullen Huub en Astrid het opnemen tegen de oprichter van de Correspondent: Ernst-Jan Pfauth.

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Twitter. Beeld: KRO-NCRV

Lees meer

Weekend bezigheid: groene kunstwerkjes achter glas

groene kunstwerkjes

Hou je van groen en doe je mee met de kamerplantentrend, maar dan wél op jouw manier? En ben je een beetje handig? Maak dan deze prachtige groene lijsten om je interieur mee op te fleuren.

groene kunstwerkjes

Dit heb je nodig voor de groene kunstwerkjes

  • •Transparante lijsten van eiken met elastiek: A5 €26,95 / A4 €39,95 / A3 €54,95  (Moebe v
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien