Lekker lezen! Libelle Bookazines voor € 3,35 >

Zoek binnen:

Songfestival 2019: deze twee namen worden het vaakst genoemd

We zijn weer bekomen van de finale van het Songfestival en nu klinkt de vraag: wie moet Nederland volgend jaar vertegenwoordigen?

Waylon liet eerder deze week al blijken dat hij zijn geloof in het Songfestival nog niet verloren heeft. Hij zou dolgraag opnieuw op de bühne staan namens Nederland. Of dat gaat gebeuren is nog maar zeer de vraag, want volgens het AD wordt er alweer volop gespeculeerd over de kandidaat voor 2019. En dat is geen man…

Advertentie

Maan en Romy
De meest genoemde namen zijn Maan de Steenwinkel en Romy Monteiro. ‘Beiden charismatische en vocaal veelzijdige entertainmers’, aldus de krant. Maan brak in 2016 door nadat ze The Voice of Holland won en is bekend van liedjes als Perfect World en Blijf bij mij. Romy bereikte in 2014 de kwartfinales van The Voice en brak in 2015 definitief door met haar hoofdrol in de musical The Bodyguard.

Eerst het liedje
De AVROTROS wil het optreden van Waylon eerst rustig evalueren voor ze uitspraken gaan doen over de nieuwe editie van het Songfestival, maar het AD heeft alvast een tip: kies eerst het liedje en zoek daar vervolgens een zanger(es) bij. De krant vindt dat er de laatste jaren weliswaar A-artiesten naar het festival gestuurd werden, maar dat ze vaak geen A-liedjes hadden.

Israël
Het Eurovisie Songfestival zal in 2019 georganiseerd worden door Israël. Zangeres Netta Barzilai werd afgelopen zaterdag tot winnaar verkozen met het liedje Toy. Waylons Outlaw In ‘Em eindigde op de 18e plaats.

Bron: AD. Beeld: ANP

De Dag Nadat Vervolg 15 – Mijn computer werd gehackt

Hacken

Premium

Yvon (45): “Ik heb het telefoonnummer dat ik had gebeld later nog gegoogeld. Meteen verschenen er allerlei berichten met: ‘gevaarlijk’ en las ik ervaringen van mensen die hetzelfde was overkomen en ervoor waarschuwden zéker niet het nummer te bellen dat ik wel had gebeld.

Hoe had ik toch zo dom kunnen zijn om klakkeloos dat nummer te bellen? Ik wist toch wat phishing was, daar werd je toch overal voor gewaarschuwd? Ik had wel eens mailtjes en sm

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien