Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Songfestival 2019: deze twee namen worden het vaakst genoemd

We zijn weer bekomen van de finale van het Songfestival en nu klinkt de vraag: wie moet Nederland volgend jaar vertegenwoordigen?

Waylon liet eerder deze week al blijken dat hij zijn geloof in het Songfestival nog niet verloren heeft. Hij zou dolgraag opnieuw op de bühne staan namens Nederland. Of dat gaat gebeuren is nog maar zeer de vraag, want volgens het AD wordt er alweer volop gespeculeerd over de kandidaat voor 2019. En dat is geen man…

Advertentie

Maan en Romy
De meest genoemde namen zijn Maan de Steenwinkel en Romy Monteiro. ‘Beiden charismatische en vocaal veelzijdige entertainmers’, aldus de krant. Maan brak in 2016 door nadat ze The Voice of Holland won en is bekend van liedjes als Perfect World en Blijf bij mij. Romy bereikte in 2014 de kwartfinales van The Voice en brak in 2015 definitief door met haar hoofdrol in de musical The Bodyguard.

Eerst het liedje
De AVROTROS wil het optreden van Waylon eerst rustig evalueren voor ze uitspraken gaan doen over de nieuwe editie van het Songfestival, maar het AD heeft alvast een tip: kies eerst het liedje en zoek daar vervolgens een zanger(es) bij. De krant vindt dat er de laatste jaren weliswaar A-artiesten naar het festival gestuurd werden, maar dat ze vaak geen A-liedjes hadden.

Israël
Het Eurovisie Songfestival zal in 2019 georganiseerd worden door Israël. Zangeres Netta Barzilai werd afgelopen zaterdag tot winnaar verkozen met het liedje Toy. Waylons Outlaw In ‘Em eindigde op de 18e plaats.

Bron: AD. Beeld: ANP

Zo ziet deze week (20 t/m 26 oktober) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werk

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien