We Will Rock You de musical: nu tot 50% korting!

Zoek binnen:

Sonja Bakker vertelt waarom ook haar tweede huwelijk stukliep

Ze dacht: dit keer is het voor altijd, vertelt Sonja Bakker in Vrouw over haar tweede huwelijk met Jan Reus. Maar toch hield de eierkoekenkoningin het niet langer dan 4 jaar vol.

“Je hebt mensen die samen de 35 jaar halen. Kennelijk ben ik niet zo’n type. Ik ben daar misschien ook wel te onrustig voor.”

Advertentie

Tot de dood ons scheidt 
In juli 2013 gaven Jan en Sonja elkaar het jawoord op Ibiza. “Ik dacht: dit keer is het voor altijd. Dat dat niet is gelukt doet pijn.” Toch zal Sonja altijd positief blijven, vertelt ze bij Vrouw“Ik vind de liefde heel ingewikkeld. Ik ben twee keer gescheiden. Dan kan ik heel depressief gaan doen en zeggen dat ik ben mislukt in de liefde, maar ik ben gewoon wie ik ben. Ik hou te veel van het leven om in een slechte relatie te blijven zitten.” 

Een plek onder de zon
Ze zal er dan ook altijd de schouders onder blijven zetten. Dit jaar verruilt Sonja Amsterdam voor Bergen in Noord-Holland, ook al was het huis bedoeld als liefdesnestje: “Ik kocht het huis met in mijn hoofd: dit wordt ons familiehuis. Toen ging mijn relatie over. Dan kun je twee dingen doen: of je verkoopt het huis weer of je gaat het zien als een uitdaging.”

Verliefd
Naar eigen zeggen is Sonja met de aannemer “als een wervelwind” door het huis gegaan om van alles te veranderen en muren uit te breken. Inmiddels ziet ze het zitten om in februari over te gaan. “Het was oorspronkelijk een oud klooster. Ik zag het en was direct verliefd. Bergen is mooi. Ik hou van de natuur, ik hou van de zee, maar ook van de gezelligheid en dat heb je daar allemaal.”

Wie weet komt er binnenkort wel weer een man bij wonen, want Sonja is alweer verliefd (en dus niet alleen op haar nieuwe huis!). 


Bron: Show, Vrouw. Beeld: BrunoPress

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien