Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Sonja Bakker reageert zó op alle ophef rondom 'fitgirls'

Sonja Bakker heeft een nogal uitgesproken mening over vrouwen met een wasbordje.

Ze vindt dat sommige meiden een beetje doorslaan als het gaat om gewicht. “Een vrouw moet zacht zijn, vanbinnen en vanbuiten”, vindt ze. En, zo zegt ze daaropvolgend, in een interview met Vrouw: “Een vrouw hoort – letterlijk – in de keuken lekkere hapjes te maken.”

Advertentie

Trainen en nog meer trainen
Spieren kweken vindt ze dan ook niet nodig. “Vrouwen met een wasbordje? Hier kan toch geen kind meer uitkomen.” Op Twitter werd vervolgens woest op haar gereageerd. Hoe kon ze zoiets zeggen over meiden die gewoon een fit lijf willen? Nu komt Sonja met een weerwoord.

Maak het niet te bont
Ze was te gast bij Omroep Max en blikt even terug op alle online commotie die is ontstaan na haar uitspraken: “Mij werd gevraagd wat ik vind van de fitgirltrend, dat zijn jonge meiden die heel veel sporten en biologisch en weinig eten. Ik schrijf boeken voor dertig- of veertigplussers die van koken houden en gerust wel een klein buikje mogen hebben.” Ze wil vooral dat iedereen zich lekker voelt met hoe ze zijn. “Als je maar lekker in je vel zit en het geen obsessie wordt.”

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Omroep Max. Beeld: Rossi & Blake.

Speel hier de woordzoeker van zaterdag 22 februari

woordzoeker

Premium

Wil jij je weekend goed beginnen met een ouderwetse puzzel? Dan heb jij geluk want op deze zaterdag 22 februari hebben wij weer een leuke woordzoeker voor je klaarstaan. Na aankoop heb je 7 dagen om ‘m op te lossen. Je vindt de puzzel terug in jouw bewaarlijst. Succes!

[premium-verder-lezen]

[puzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien