Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Sonja Silva (42) openhartig over een tweede kindje

Na alle gebeurtenissen in het leven van Sonja Silva (42) proberen zij en haar man Pyke nog steeds hun liefde te bezegelen met een kindje.

Dat vertelt ze in een interview met Privé. De presentatrice had in 2017 een vreselijke miskraam waarover ze uitgebreid vertelde bij Libelle TV.

Advertentie

Natuurlijke zwangerschap
Tijdens een echo waarbij het kindje 8,5 week zou moeten zijn, bleek het dat het gestopt was met groeien bij 6 weken. “Het is helemaal mis”, zei ze destijds in haar vlog. Maar Sonja en Pyke besloten om niet bij de pakken neer te zitten en te blijven proberen om een kindje op natuurlijke wijze te krijgen.

Het ziet er goed uit
In de vlogs op Libelle TV vertelde ze dat als een natuurlijke zwangerschap niet zou lukken, ze zouden overgaan op IVF. Maar daar lijkt het stel momenteel nog niet mee bezig te zijn: “Het ziet er allemaal goed uit, alles is getest, dus het is niet nodig”, vertelt Sonja in het interview.

Onzeker
Na de grote tegenslag twee jaar geleden blijft ze onzeker: “Dit is het enige in het leven waar je, naast doodgaan, niets over te zeggen hebt.” Sonja blijft positief. “Als het niet gebeurt, is het ook goed. We hebben immers al een gezond kind. Laten we eerst maar eens kijken hoe het nu gaat en als het niet lukt, zien we wel weer verder. Als het zover is, zien jullie mij vanzelf met een dikke buik voorbij komen.”

Sonja heeft al een zoon uit een eerder huwelijk met opnameleider Eddy Stuy, genaamd Damian. Met Pyke Pos probeert ze een tweede kindje te krijgen, maar door haar gastric bypass verliep dit moeizaam. Ze vertelt er alles over in een reeks op Libelle TV:

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Privé. Beeld: ANP

Maartje en de meisjes deel 57: “Het is zo fijn wat je doet, Vera”

Maartje

Tijdens haar derde rondje rennen deze week, loopt Maartje Vera tegen het lekkere lijf. Samen sprinten ze naar Vera’s huis voor een verrukkelijke smoothie, maar blijkbaar is dat niet het enige dat ze in petto heeft.

Ze heeft twee smoothies in haar hand en alleen een badjas aan. Onschuldig kijken heeft geen zin meer, want we voelen allebei wel wat er gaat gebeuren. Dat vind ik ook zo leuk aan Vera. Durf. Ze laat duidelijk zien dat ze me wil en dat vind ik woest aantrekkelijk. Glunderend stapt ze met smoothies en al de douche binnen.

“Om je vingers bij af te likken”,

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien