Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Spannend nieuws voor musicalster Antje Monteiro

Antje Monteiro gaat een nieuwe stap nemen in haar carrière.

Nadat ze al tig voorstellingen in het theater heeft gegeven met haar rollen in musicals als Aïda, Cats en We will rock you, is het nu tijd voor iets nieuws.

Advertentie

Goed bezig
Daarom begint de ster aan haar eigen fitnessshow op YouTube. Vanaf morgen is haar kanaal ‘Fit at home’ voor het eerst te zien en te volgen. Antje: “Het is het Netflix van het thuis-sporten. Bij Netflix krijg je een menu met films, bij ‘Fit at Home’ krijg je een menu met meer dan 900 work-outs. Op die manier kan je als het jou uitkomt thuis sporten met een professional die je via de tv begeleidt.”

Helemaal van deze tijd dus. En ook aan jongeren en kinderen is gedacht: er zijn speciale oefeningen die geschikt zijn voor kids. Wij gaan zeker meedoen, Antje.

Antje en haar dochter Romy:

Vandaag is de allerlaatste voorstelling van The Bodyguard. Ik zit terug te denken aan 2 jaar geleden, wat ik voelde op de dag van première en daarna. Ik keek wat ik op mijn blog had geschreven en vond dit: “Ik word net wakker van de felle zon in mijn gezicht. Ik hou niet van gordijnen, slaap liever in het licht. Meteen weet ik welke dag het is. Ik ben er mee gaan slapen en sta er nu mee op. 27 september Premiere van The Bodyguard. 1e premiere van mijn Romy. Mijn dochter, mijn alles. Maanden heeft ze kei en kei hard gewerkt om vandaag te stralen. Maanden van 6 dagen in de week uit je comfort zone stappen en iets doen wat je nooit eerder hebt gedaan, zingen acteren en dansen. Ik stap onder de douche en de eerste tranen van vandaag komen al. Ze biggelen over mijn wangen en zijn niet meer te stoppen. Huilen van blijdschap heet dat. Huilen van dankbaarheid. Iedereen vraagt me of ik trots ben. Natuurijk ben ik trots, mega ongelofelijk super trots. Maar ik ben vooral dankbaar. Dankbaar dat wij, Romy en ik , zo’n bijzonder moment, zo onverwachts mogen meemaken. Samen. Romy zal vandaag de harten veroveren van iedereen in de zaal, dat weet ik. Daar heeft ze heel erg hard voor gewerkt. Met het beste team dat je je kunt wensen van Stage Entertainment. Het zal het begin zijn van haar carrière. En mama zal van de zij lijn elke stap mee kijken, mee helpen maar vooral mee genieten. Want ik weet al dat deze onzekere rups een prachtige vlinder is geworden, die zal uitvliegen waar de uitdagingen in de wereld haar zullen brengen. Op eigen kracht, op haar eigen talent en spirit. Dank je wel god, het universum of whaterver there is!!! Dank je wel” De afgelopen 2 jaar waren een rollercoaster met ups en downs. Ze brak tijdens de show haar arm maar won ook een musical award. Mijn meisje heeft in een record tempo moeten leren hoe om te gaan met vallen en opstaan. BUT she dit it!!! En hoe! The bodyguard stopt maar was het begin van een mooie carrière. Met een mooi platen contract en een tv contact op zak!! Ik ga vanavond nog een keer extra genieten van de mooiste Rachel Marron in het Beatrix theater. #blessed

Een bericht gedeeld door Antje Monteiro (@antjemonteiro) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard. Beeld: Instagram

Zo ziet deze week (7 juli t/m 13juli) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werk

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien