Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Spannend: er komt een huwelijksaanzoek in het nieuwe seizoen van 'GTST'

Het nieuwe seizoen van ‘GTST’ staat voor de deur. Zoals altijd wordt door fans al tijden gespeculeerd over de verhaallijn van de populaire soapserie. Maar nu is er al een tipje van de sluier gegeven: er komt een langverwacht huwelijksaanzoek aan. 

Wie doet het aanzoek en wie is de gelukkige?

Advertentie

Huwelijksaanzoek in ‘GTST’

Trouwe fans van Neerlands langstlopende soapserie zullen het al wel kunnen raden, want het is eindelijk zover: niemand minder dan Rik Jong gaat na de zomerstop van GTST op zijn knieën voor zijn grote liefde Shanti Vening. In talkshow Goede tijden, zomer tijden schuift acteur Ferry Somogyi aan tafel bij presentatrice Froukje de Both en laat hij zelfs alvast de ring zien die hij om de vinger van Shanti zal schuiven.

Privéleven

Ook doet hij een boekje open over zijn eigen leven. Want ook in het echte leven is hij op zijn knieën gegaan voor de moeder van zijn dochtertje. Een grote bruiloft komt nog. “Ja, ik heb nu echt het gezinsleven. Twee meiden, wat een cadeau is dat. Ik wilde al een tijdje vader worden, maar het moet je ook maar gegeven zijn. En ineens ben ik papa. De wilde haren zijn er wel een beetje af, goed hé?”, aldus Ferry.

Goede tijden, slechte tijden wordt hervat op 31 augustus.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: RTL. Beeld: Brunopress

Lees meer

Leona Philippo spreekt voor één keer over haar geaardheid: “Als bij donderslag wist ik: het komt door háár” 

Leona

LHBTI... Dit zijn geen letters, maar dit gaat over mensen. En over houden van wie we willen. Daarom vertelt de biseksuele Leona Philippo haar verhaal. “Hoe meer openheid ik geef, hoe dichter bij we bij acceptatie komen.”

Leona Philippo (41) is singer-songwriter, actrice en motivational speaker. Met haar ex-vrouw kreeg ze Manuel (9). Zoon Tymon (2) kreeg ze alleen. Voor één keer spreekt ze publiekelijk over haar geaardheid.

“Ik ben helemaal niet bezig met mijn geaardheid, nooit geweest ook. Als er in interviews naar wordt gevraagd, ga ik er zelfs liever n

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien