Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Queen Elizabeth wil spoedoverleg met familie over Meghan en Harry

Ook voor queen Elizabeth was het terugtreden van Meghan en Harry als senior members van het koningshuis een verrassing. Ze wil nu een spoedoverleg.

En een oplossing binnen niet weken, maar enkele dagen tijd.

Advertentie

Koppen bij elkaar

Dit nieuws brengt de bekende royaltyverslaggever Rebecca English. Volgens haar heeft de Britse koningin alle vier de huishoudens van de koningsfamilie bij elkaar geroepen. Dit zijn koningin Elizabeth en prins Philip, prins Charles en Camilla, prins William en Kate en natuurlijk prins Harry en Meghan. Ook zou een buitenlandse regering in dit overleg betrokken zijn. En naar English’ verwachting, is dat Canada – waar het koppel naartoe zou gaan verhuizen.

‘Werkbare toekomstige rol’

Het doel van dit spoedoverleg? Zo snel mogelijk een ‘werkbare toekomstige rol’ voor de hertog en hertogin van Sussex realiseren binnen enkele dagen tijd. Hier vallen twee dingen uit op te maken: Elizabeth wil dit zo snel mogelijk afhandelen, maar Meghan en Harry ook nog zo veel mogelijk betrokken houden bij de familie en als royals.

Queen blijven steunen

De vraag is óf ze hier binnen luttele dagen uit gaan komen. Meghan en Harry geven in ieder geval wel te kennen nog een rol voor het Britse koningshuis te willen spelen. In hun verklaring geeft het koppel aan de queen nog te willen steunen met hun rol in de Commonwealth (een samenwerkingsverband van 53 onafhankelijke soevereine staten, met koningin Elizabeth als symbolisch hoofd) en de goede doelen waar zij namens de queen de beschermheer of -vrouw van zijn.

Laten we hopen dat ze het met elkaar eens kunnen worden. Want van een familievete, wordt natuurlijk niemand gelukkig.

Meer lezen over de royals? 

Libelle Royal
Libelle Royal
€ 7,95
Bestellen

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Twitter. Beeld: Brunopress

Maartje en de meisjes deel 57: “Het is zo fijn wat je doet, Vera”

Maartje

Tijdens haar derde rondje rennen deze week, loopt Maartje Vera tegen het lekkere lijf. Samen sprinten ze naar Vera’s huis voor een verrukkelijke smoothie, maar blijkbaar is dat niet het enige dat ze in petto heeft.

Ze heeft twee smoothies in haar hand en alleen een badjas aan. Onschuldig kijken heeft geen zin meer, want we voelen allebei wel wat er gaat gebeuren. Dat vind ik ook zo leuk aan Vera. Durf. Ze laat duidelijk zien dat ze me wil en dat vind ik woest aantrekkelijk. Glunderend stapt ze met smoothies en al de douche binnen.

“Om je vingers bij af te likken”,

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien