Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Dankzij deze sport is Adele nog meer kilo's kwijtgeraakt

Adele (31) heeft duidelijk de smaak te pakken nadat ze vorig jaar maar liefst 28 kilo verloor. Dat deed ze in eerste instantie door op haar eten te letten, maar nu ze erbij is gaan sporten is ze nog meer afgevallen.

Volgens krant The Sun beoefent de zangeres vaak pilates en neemt ze daarnaast tijd voor zichzelf. “Adele heeft plezier in het leven en zet zichzelf en zoontje Angelo nu op de eerste plaats. Ze is dol op haar nieuwe workout en het werkt echt voor haar”, aldus vriendin en actrice Ayda Field aan de krant. Ze is dankzij de sport nog eens zo’n 6 kilo extra kwijt.

Advertentie

Meer energie
De eerste keer dat ze flink afviel, kwam doordat ze haar vaste 10 koppen thee per dag links liet liggen. Met thee is natuurlijk niks mis, maar wel als je er zoals Adele 2 suikerklontjes per kop in doet. Dat is in totaal namelijk zo’n 20 suikerklontjes per dag. “Nu ik het niet meer drink, heb ik meer energie dan ooit”, citeerde The Sun toen.

De sport
Bij pilates maak je gebruik van je eigen lichaamsweerstand. De aandacht gaat vooral naar de spieren van je buik, rug, bekkenbodem, wervelkolom en je flankademhaling. Dit kan op de mat, zoals bij een klassieke pilatesles, maar bij Adele zou dit naar verluidt met het fitnesstoestel reformer gedaan worden. Dit is een toestel dat speciaal ontwikkeld is voor pilatesoefeningen. Sterren als Jennifer Aniston, Kate Winslet en Madonna zijn ook al jaren fervente pilatessporters.

Grappig filmpje
Dat Adele nog meer is afgevallen, werd duidelijk toen ze een video op Instagram plaatste met de Spice Girls. Fans schrijven: ‘Wat zie je er goed uit’, en ‘Ben je nog meer afgevallen in je gezicht?’. Toch staat Adele erom bekend dat ze nooit een taartje zou afslaan om er strakker uit te zien. En dat is maar goed ook.

Benieuwd hoe zo’n lesje pilates eruit ziet? Libelle’s Floor volgde een lesje ‘pilates met puppies‘ van Ellen Hoog:

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: The Sun. Beeld: ANP

Zo zorg je ervoor dat je relatie standhoudt en samen oud wordt

relatie

Premium

Het aantal alleenstaanden en echtscheidingen is nog nooit zo hoog geweest. Hoe komt het toch dat de zoektocht naar De Ware zo moeilijk is geworden? En: wat kunnen we zelf eraan doen om goed samen oud te worden?

We zijn, uitzonderingen daargelaten, allemaal op zoek naar de ware liefde. En als we die gevonden hebben, proberen we dat gevoel zo stevig mogelijk vast te houden. Althans, dat zou je denken. De realiteit is anders. Niet eerder telde Nederland zo veel alleenstaanden. Sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw nam het
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien