Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Híer gaat het eerstvolgende staatsbezoek van Willem-Alexander en Máxima naartoe

Er staat koning Willem-Alexander en koningin Máxima weer een mooie, verre reis te wachten. In oktober gaan ze op staatsbezoek in India. 

4 dagen lang.

Advertentie

Zaken doen
Het koningspaar strijkt van 14 tot 18 oktober onder meer neer in New Delhi, Mumbai en Kerala, zo laat de Rijksvoorlichtingsdienst weten in een persbericht. Samen met minister Stef Blok van Buitenlandse Zaken. Allemaal op uitnodiging van de Indiase president Ram Nath Kovind. Waarom? Omdat Nederland en India 4 handen op 1 buik zijn als het op economie aankomt. Er zal worden gesproken over mogelijke nieuwe samenwerkingen.

Máxima in India met Libelle
Het is zeker niet de eerste keer dat Willem-Alexander en Máxima naar India gaan. In 2007 gingen ze samen mee met prinses Beatrix, die toen nog koningin was. En in mei 2018 was Libelle’s Barbara Schneemann nog met Máxima mee op reis door India. Toen was hare majesteit er namens de Verenigde Naties, om te praten over het verbeteren en vergroten van de financiële diensten in het land. Benieuwd hoe het er achter de schermen aan toe gaat op zo’n staatsbezoek? Barbara laat het zien in onderstaande video:

19e van 2019
Dit staatsbezoek aan India wordt de 19e van 2019 voor het koningspaar. De laatste was in juni, toen ze naar Ierland gingen.

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Rijksvoorlichtingsdienst. Beeld: ANP

Maartje en de meisjes – deel 38: “Schat? Als ik nou echt bi ben, wil je dan ook nog met me trouwen?”

voel je je

Een vraag van Liesbeth zet Maartje flink aan het denken. De vrouwenliefde uit haar leven schrappen voelt niet goed. Maar wat wil ze dan wel?

Jochem en ik maken een avondwandeling terwijl de kinderen in bad zitten. “We leggen onszelf wel op bed hoor mam,” riep Nine stoer. Ik vind het heerlijk nu de kinderen groter en zelfstandiger worden.

“Hoe voel je je?” vraag ik aan Jochem.

“Eh, goed. Hoezo?” Hij kijkt

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien