Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Waarom Boer zoekt Vrouw-koppel Steffi en Roel niet willen trouwen

Boerin Steffi en Roel zijn ontzettend verliefd op elkaar nadat ze elkaar ontmoetten in het laatste seizoen van Boer zoekt Vrouw.

Ze zijn blij met elkaar en Steffi kan amper geloven wat er dit jaar allemaal is veranderd in haar leven. “Het is wel heel apart wat er in een jaar allemaal kan gebeuren”.

Advertentie

Met mij mee
Toch heeft ze geen trouwplannen met haar Roel. Sterker nog: ze moet er niet aan denken. “Nee, dat staat niet op mijn wenslijst. Als het goed is, is het goed.” De twee willen wél snel gaan samenwonen.

Roel is heel blij met zijn nieuwe vriendin. ‘Ze haalt speciaal voor mij tijgernootjes, bijvoorbeeld”. Steffi: “Als ik hem met zoiets kleins blij kan maken, waarom zou ik het dan niet doen?”.

Als ze samen wat leuks gaan doen, worden ze wel herkend. Er blijken veel vrouwen interesse te hebben in Roel, maar dat maakt Steffi niet zo veel uit. “Als je naar het café gaat en al die vrouwen willen met hem op de foto, denk ik: hij gaat wel met míj mee naar huis.”

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard. Beeld: Twitter. 

Tessel Tindert: “Na een paar minuten kijk ik om en raak ik in paniek”

Robert

Robert en ik gaan naar een hotelletje in Noordwest-Frankrijk waar we eerder zijn geweest. In Picardië, aan de monding van de Somme, de rivier waarbij in de Eerste Wereldoorlog zo bloedig is gevochten.

Daar lagen de loopgraven van waaruit miljoenen Franse, Engelse en Duitse jongens de dood in werden gejaagd. ‘Schuldig landschap’, zeg ik tegen Robert als we er bijna zijn. Links en rechts strekken zich lappendekens van gele korenvelden en groene weiden met witte koeien uit tegen een decor van zachtglooiende heuvels. Robert kijkt me niet-begrijpend aan.

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien