Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Waarom Boer zoekt Vrouw-koppel Steffi en Roel niet willen trouwen

Boerin Steffi en Roel zijn ontzettend verliefd op elkaar nadat ze elkaar ontmoetten in het laatste seizoen van Boer zoekt Vrouw.

Ze zijn blij met elkaar en Steffi kan amper geloven wat er dit jaar allemaal is veranderd in haar leven. “Het is wel heel apart wat er in een jaar allemaal kan gebeuren”.

Advertentie

Met mij mee
Toch heeft ze geen trouwplannen met haar Roel. Sterker nog: ze moet er niet aan denken. “Nee, dat staat niet op mijn wenslijst. Als het goed is, is het goed.” De twee willen wél snel gaan samenwonen.

Roel is heel blij met zijn nieuwe vriendin. ‘Ze haalt speciaal voor mij tijgernootjes, bijvoorbeeld”. Steffi: “Als ik hem met zoiets kleins blij kan maken, waarom zou ik het dan niet doen?”.

Als ze samen wat leuks gaan doen, worden ze wel herkend. Er blijken veel vrouwen interesse te hebben in Roel, maar dat maakt Steffi niet zo veel uit. “Als je naar het café gaat en al die vrouwen willen met hem op de foto, denk ik: hij gaat wel met míj mee naar huis.”

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard. Beeld: Twitter. 

Schrijfster Susan Smit: “De liefde is eindelijk compleet en volwassen”

Susan-Smit-Libelle-interview-premium

Premium

De nieuwe roman van Susan Smit (45) gaat grotendeels over een vergeten groep vrouwen in Nederlands Indië. Journalist Liddie Austin sprak met Susan over haar boek Tropenbruid, haar huwelijk en vooral over de liefde. “Ik beloofde Onno dat ik nooit méér met hem zal kibbelen dan knuffelen.”

Het ei is gelegd. Tropenbruid, de 5e roman van Susan Smit, is naar de drukker. Daar drinken we op een koude winterochtend gemberthee met kurkuma en honing op in haar keuken in de Amsterdamse Jordaan. Tropenbruid vertelt, zoals vaker bij Smit, het verhaal van een vrou

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien