Exclusieve artikelen en onbeperkt puzzelen voor € 2,99 per maand

Zoek binnen:

Kijkers snappen niets van bizarre wending bij dit 'Married at first sight'-koppel

Elke zondag sluiten ruim een miljoen mensen hun weekend af met Married at first sight. Deze zondagavond snappen de kijkers niks van de wending bij een van de stellen.

We zagen Monique en Ronald in het huwelijksbootje stappen. Maar al gauw na de bruiloft gaf Monique aan dat er geen klik tussen Ronald en haarzelf was. Ronald vond dat erg verdrietig en heeft na het advies van een goede vriend wat gas teruggenomen.

Advertentie

Paardrijden
Op de derde dag van hun huwelijksreis op Mallorca ging het stel paardrijden. Allebei hadden ze er veel zin in. Na het ritje leek Monique haar mening over Ronald een beetje te hebben bijgesteld. “Ik vond het eigenlijk hartstikke leuk. Hij gaf veel complimenten”, vertelde ze. “Als je hem eenmaal leert kennen, is het gewoon een hele toffe vent. Ik kom soms te snel met mijn oordeel.”

Lange kus
Eenmaal terug op de hotelkamer gebeurde er vervolgens iets wat niemand had verwacht. Na een goed gesprek gaf Ronald Monique een kus. “Het was echt een lange zoen. Zijn lippen bleven een hele tijd op die van mij. En toen werd het wel iets meer dan dat. Ik vond het zeker niet onprettig”, zei een stralende Monique. Ronald liet weten dat het voor hem een kleine test was. “En ik denk dat het een beetje door de drank komt”, bekende hij.

Spijt
Na hun intieme onderonsje leek de romantiek dus tóch opgebloeid tussen de twee, ondanks de eerdere afwijzing van Monique. Monique wilde nog een keer een poging wagen en zette alles op alles op haar huwelijk met Ronald te redden. Ze had spijt van haar afwijzing en hoopte dat haar man haar wil vergeven. Tijdens een koffiemomentje op het terras vroeg ze dan ook of Ronald ‘de deur weer een stukje open wil zetten’.

Verwarrend
Maar dáár staat Ronald niet voor open. “Hierna scheiden onze wegen, al vind ik dat zelf ook heel jammer”, zei hij. “Als ze de eerste 2 dagen zo was geweest als nu, dan had ik het misschien nog een kans gegeven”, bekende hij voor de camera. Monique zag wel in dat ze haar eigen glazen had ingegooid, al vond ze dat ontzettend jammer.

Tweede kans
Kijkers snappen niet helemaal dat de rollen nu zo zijn omgedraaid. Waar ze eerst nog wat medelijden met Ronald hadden, vinden ze het jammer dat hij haar nu geen tweede kans gunt. Waarom heeft hij Monique gekust en wil hij vervolgens niks meer van haar weten?

Ook zin om op een zonnig eiland te vertoeven?

8-daags arrangement naar Kos
8-daags arrangement naar Kos
- vanaf € 399,- p.p.
Ik wil naar de zon!

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Twitter. Beeld: RTL

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien