On Your Feet! - tickets nu vanaf €15,86 >

Stel wint 118 miljoen maar hun zoon is woest: hij vindt dat hij te weinig krijgt

Stel: je wint een hoofdprijs in een loterij. Dan zul je denken: dat brengt alleen maar geluk. Toch is het in het geval van een Brits koppel niet zo.

Hun zoon is namelijk wóest omdat hij vindt dat hij niet genoeg geld van de prijs heeft gekregen van zijn ouders.

Het stel won 118 miljoen euro in een loterij. Ze gaven hun zoon maar liefst 1,9 miljoen.

Dat is voor velen al een heleboel geld, maar toch was de jongen er niet blij mee. Ouders David (53) en Angela (53) hadden nooit kunnen voorzien wat voor een gedoe dit geld zou opleveren.

Uitgeven
Hun zoon Michael gaf zijn gekregen geld binnen mum van tijd uit. Hij stopte met werken en gaf ook een deel aan zijn partner James. Ze gaven het uit als water en aten elke dag in de duurste restaurants. Tijdens een verjaardagsfeest liep het compleet uit de hand. Michael eiste 6 miljoen van zijn ouders en niets minder. Daar gingen zij natuurlijk niet mee akkoord, maar de bom was gebarsten. Ze wilden hun zoon niet meer zien.

Rechtszaak
Maar daar bleef het niet bij. De twee jongens stapten naar de rechter. Volgens Michael hadden zijn ouders hen verscheidene keren verzekerd “dat er altijd voor hen gezorgd zou worden”. Maar de rechter trapte er niet in. Hij wist namelijk alles af van hun uitgavenpatroon. Op een zeker moment gaven Michael en James tussen de 23.000 en 35.000 euro per maand uit. De jongen krijgt dus niets meer van zijn ouders: hij heeft zijn deel gehad en heeft het zelf uitgegeven. Dat hij het nu al heeft opgemaakt, is zijn eigen schuld.

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron: HLN. Beeld: Facebook

Lees meer

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien