Lekker lezen! Libelle Bookazines voor € 3,35 >

Zoek binnen:

Wát een stem: Jim van der Zee overspoeld met tienen in The Voice

Een spetterend begin van de eerste liveshows van The Voice of Holland: Jim van der Zee vertolkte het nummer Vincent van Don McLean en wist daarmee de jury volledig in te pakken. De juryleden waren zó onder de indruk van zijn optreden, dat hij maar liefst vier tienen kreeg.

De vier coaches waren het er unaniem over eens dat het optreden van Jim het hoogste cijfer verdiende. Waylon loofde het gitaarspel van Jim ‘’Het is geweldig. Die gitaar hoort echt om je nek. Eindelijk iemand die het gewoon wel kan.’’ Ook zijn eigen coach was laaiend enthousiast. ‘’Ik vind jouw stem, vooral met dit nummer, echt betoverend mooi’’, sprak Anouk.

Advertentie

Nóg een spetterend optreden
Naast Jim maakte ook Demi van Wijngaarden grote indruk met haar optreden. De pupil uit team Ali B. kreeg van Waylon een 10 en van het publiek kreeg een score van 8,63. Deze cijfers waren goed voor een tweede plek achter Jim.

Bron: The Voice of Holland. Beeld: YouTube

 

Anouks dochter (15) durfde niet meer naar school: “Soms duwde ik haar letterlijk de deur uit”

Anouks dochter - libelle

Premium

De dochter van Anouk (49) veranderde in de brugklas van een vrolijk meisje in een angstige puber. Het werd zo erg dat ze niet meer naar school kon. “Flo bleef zitten, raakte haar vriendinnen kwijt en had nergens meer plezier in.”

Anouk: "Het ene moment zat mijn dochter Flo nog vol enthousiasme aan de keukentafel haar boeken te kaften en zich te verheugen op haar nieuwe leven op de middelbare school. Het volgende moment was er niets meer over van haar optimistische stemming. Na 2 maanden verkeerde ze in een permanente staat van paniek. Ze zeggen dat een mens 2 instinctie

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien