Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Vrouwen met déze sterrenbeelden zijn de beste vriendinnen

Je kiest je vriendinnen natuurlijk uit niet op hun sterrenbeeld, maar de maand waarin je geboren wordt, zou wel wat zeggen over wat voor vriendin je bent. 

Er zijn een paar sterrenbeelden die we met hun eigenschappen kunnen bestempelen als de ‘beste vriendinnen’. Dat betekent natuurlijk niet dat je andere vriendschappen meteen moet beëindigen, maar stiekem is het toch leuk om te checken of jij jouw vriendinnen hierin herkent.

Advertentie

Weegschaal (23 september tot 22 oktober)
Is jouw beste vriendin een Weegschaal? Dan heb je geluk. Mensen met dit sterrenbeeld zouden namelijk de beste vriendinnen zijn omdat ze het aardigst zijn en er alles aan willen doen om niemand te kwetsen. Ook wil een Weegschaal altijd helpen en daarmee worden ze als goede vrienden gezien. De kans is klein dat je ruzie krijgt met een Weegschaal, maar mocht dat toch gebeuren dan zullen zij degene zijn die je als eerste zullen vergeven.

Schorpioen (23 oktober tot 21 november)
Vriendinnen die het sterrenbeeld Schorpioen hebben, zijn heel loyaal. Het duurt misschien even voor ze je vertrouwen, maar als dat zo is dan doen ze alles voor je. Schorpioen kunnen goed luisteren en tonen altijd begrip. Dat klinkt als een heel fijne vriendin en daar staat de Schorpioen dan ook om bekend.

Vissen (19 februari tot 20 maart)
Een sociale vriendin die zich goed in jouw situatie kan inleven: dat zijn vrouwen met het sterrenbeeld Vissen. Ben jij verdrietig? Zij hebben maar weinig informatie nodig om jouw situatie te begrijpen en zullen je nooit veroordelen. Een vriendin waar je echt goed mee kunt praten, dus.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Elle.nl. Beeld: iStock

Thelma: “Ik trouwde opnieuw met mijn ex-man”

Trouwen

Premium

Thelma (60) en Gabrie Jansen (60) trouwden jong en kregen samen 3 kinderen. Het huwelijk strandde en bijna 20 jaar lang hadden ze nauwelijks contact. Tot vorig jaar, toen ze tijdens een verjaardag naast elkaar op de bank belandden en tussen hen - tot  ieders verrassing - de vonk opnieuw oversloeg. Afgelopen zomer gaven ze elkaar voor de tweede keer het jawoord. "We zijn nooit gestopt met van elkaar houden."

Thelma: “Op onze trouwkaart staat: ‘Loved you yesterday, love you still, always have and always will’. Zo voelen we dat allebei. We zijn nooit gestopt me

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien