Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Vrouwen met déze sterrenbeelden zijn de beste vriendinnen

Je kiest je vriendinnen natuurlijk uit niet op hun sterrenbeeld, maar de maand waarin je geboren wordt, zou wel wat zeggen over wat voor vriendin je bent. 

Er zijn een paar sterrenbeelden die we met hun eigenschappen kunnen bestempelen als de ‘beste vriendinnen’. Dat betekent natuurlijk niet dat je andere vriendschappen meteen moet beëindigen, maar stiekem is het toch leuk om te checken of jij jouw vriendinnen hierin herkent.

Advertentie

Weegschaal (23 september tot 22 oktober)
Is jouw beste vriendin een Weegschaal? Dan heb je geluk. Mensen met dit sterrenbeeld zouden namelijk de beste vriendinnen zijn omdat ze het aardigst zijn en er alles aan willen doen om niemand te kwetsen. Ook wil een Weegschaal altijd helpen en daarmee worden ze als goede vrienden gezien. De kans is klein dat je ruzie krijgt met een Weegschaal, maar mocht dat toch gebeuren dan zullen zij degene zijn die je als eerste zullen vergeven.

Schorpioen (23 oktober tot 21 november)
Vriendinnen die het sterrenbeeld Schorpioen hebben, zijn heel loyaal. Het duurt misschien even voor ze je vertrouwen, maar als dat zo is dan doen ze alles voor je. Schorpioen kunnen goed luisteren en tonen altijd begrip. Dat klinkt als een heel fijne vriendin en daar staat de Schorpioen dan ook om bekend.

Vissen (19 februari tot 20 maart)
Een sociale vriendin die zich goed in jouw situatie kan inleven: dat zijn vrouwen met het sterrenbeeld Vissen. Ben jij verdrietig? Zij hebben maar weinig informatie nodig om jouw situatie te begrijpen en zullen je nooit veroordelen. Een vriendin waar je echt goed mee kunt praten, dus.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Elle.nl. Beeld: iStock

Anne-Wil: “We mogen niet knuffelen, niet zoenen en ook geen seks”

anne-wil-geen-seks

Anne-Wil heeft twee kinderen, vijf kleinkinderen, is getrouwd met Han en werkt in een exclusieve boetiek. Schoonzus Dorien en haar vriend Otto nemen het wat minder nauw met de afstand.

Vrijdag

De test heeft het uitgewezen, maar ik vind het nog heel onwerkelijk dat ik een officiële coronapatiënt ben. Zoiets gebeurt anderen. Mensen over wie de premier en de minister persconferenties geven, met die leuke vrouw tussen hen in, die zo veel boeiende gebaren maakt, dat ik voor haar meer aandacht heb dan voor de sprekers. Ik voel me niet echt ziek. Alleen een beetje anders

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien