Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Oelala: déze 3 sterrenbeelden kunnen het beste zoenen

Als je op zoek bent naar een nieuwe liefde die verrassend goed weet hoe hij of zij moet zoenen: wij hebben de ultieme tip voor je.

Want op basis van iemands sterrenbeeld kun je een hoop zeggen over de zoenkwaliteiten van diegene.

Advertentie

Dus het enige wat je nodig hebt, is de geboortedatum van de ander.

  1. De beste zoener is toch wel de Schorpioen (23 oktober – 21 november). Als je hier eens mee hebt gekust, dan is dat moeilijk te vergeten. Het is geen halfbakken actie bij de Schorpioen, nee. Hij of zij gaat er echt voor. Wild, passie, sexy: alles zit erop en eraan.
  2. Geen Schorpioen in het vizier? Let dan op de Ram (21 maart – 19 april). Ze zijn ook erg getalenteerd als het op kussen aankomt. Lekker impulsief zijn ze ook, dus je kunt op elke plek wel een hete tongzoen verwachten. Lekker avontuurlijk en absoluut geen saaie kus.
  3. De Maagd (23 augustus – 21 september) lust er ook wel pap van. Deze mensen blaken van het zelfvertrouwen en dat zie je terug in een zoenpartij. Geen geklungel of gehannes met lippen en tongen. Je wordt met de handen stevig vastgepakt en dat resulteert dan al gauw in een passionele kus.

En tja, met wie kun je dat hele kussen beter overslaan? De zoenen van een Waterman, Steenbok en een Kreeft zijn al gauw een tikkie saaier.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Elite Daily. Beeld: iStock

Tessel Tindert: “Hij noemde mijn dochter Julie een lekker wijf”

Als ik thuis kom na mijn bezoek aan Taco blijkt mijn opnameapparaatje niet gewerkt te hebben. Maar ik vind het niet erg, ik moet er eerlijk gezegd niet aan denken om deze avond nog eens te beluisteren.

Ik schenk een groot glas wijn in, schud wat nootjes in een bakje en laat het bad vollopen. In het warme water laat ik Taco letterlijk van me afglijden. Ik overdenk de avond, de vier maanden dat ik met hem heb gedate, zijn leugens, zijn bedrog, mijn gevoel over hem. Zou ik nu niet in bad zitten, dan zou ik God op mijn blote knoeien bedanken dat hij me niet verliefd op deze man

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien