Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Heb jij één van deze sterrenbeelden? Dan ben je slim

Je sterrenbeeld kan veel vertellen over je persoonlijkheid, maar deskundigen geloven dat het ook iets zegt over hoe slim je bent. 

VIDEO: Spiritueel vlogger Manon legt uit hoe je de beste versie van jezelf wordt. 

Advertentie

Volgens de lifestylewebsite Zolistig hebben 3 sterrenbeelden eigenschappen die we als intelligent kunnen bestempelen. Toegeven: deze theorie is een tikje discutabel, maar het is toch leuk om te kijken of je sterrenbeeld erbij zit en of je jezelf in de omschrijving herkent.

Boogschutter
Ben jij geboren tussen 22 november en 21 december? Dan ben je dus een Boogschutter, wat volgens de karaktereigenschappen die hierbij passen één van de intelligentste sterrenbeelden is. Je kunt situaties goed inschatten en hebt ook veel mensenkennis. Daardoor maak je zaken nooit moeilijker dan ze zijn, wat intelligent over komt.

Tweelingen
Maar de Boogschutter is niet alleen. Tweelingen (21 mei- 20 juni) zijn heel nieuwsgierig en zien overal een uitdaging in. Mensen met dit sterrenbeeld praten graag en weten daardoor ook veel. Een discussie wint een Boogschutter dan ook vaak omdat ze goed op de hoogte zijn.

Schorpioenen
Geboren tussen 23 oktober en 21 november? Ook dan hoor je bij de drie slimste. Schorpioenen geven niet snel op. Wanneer ze falen, zetten ze gewoon door om alsnog het beste uit zichzelf te halen. Daarom zijn leiders of managers ook vaak Schorpioenen.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Cosmopolitan.nl. Beeld: iStock.

Tessel Tindert: “Ik waardeerde zijn eerlijkheid, maar die deed ook pijn”

Tessel Tindert

Ik lig in mijn bed onder een dun lakentje en kan niet slapen. Mijn slaapkamer krijg ik bij deze superhittegolf niet meer koel, hoewel ik daar de gordijnen de hele dag dichthoud. Mijn ventilator is stuk. Morgen een nieuwe bestellen, noteer ik in mijn hoofd.

Na een half uur sta ik op en loop de woonkamer in. De maan schijnt door een van de dakramen naar binnen en bij het open raam waait een zoel windje langs mijn klamme rug. Ik schenk een restje witte wijn in en pak de brief van Wijnand er nog eens bij. D

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien