Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Déze Nederlandse royal prijkt in lijst met 's werelds stijlvolste prinsessen

Dat onze koninklijke familie stijl en klasse heeft, dat hoef je de meeste Nederlanders niet te vertellen. Maar 1 van ‘onze’ prinsessen heeft nu ook een mooie plek bemachtigd in een rijtje met stijlvolste prinsessen van de wereld.

Die lijst werd onlangs opgesteld door de Britse Vogue.

Advertentie

Na onder meer de Vlaamse prinses Elisabeth, de Spaanse prinses Leonor en de Japanse royal zusjes prinsessen Kako en Mako van Akishino volgt ‘onze eigen’ Amalia op een prachtige 13de plek.

Kennis van koninklijke kleding

“De 15-jarige Catharina-Amalia laat nu al zien dat ze weet hoe ze zich koninklijk kleedt”, schrijft Vogue. “Van haar meest recente familieportret, waarop ze een gele Zimmerman-jurk droeg, tot de Sandro-jurken die ze regelmatig aanheeft, gecombineerd met elegante Gianvito Rossi-sandalen”, aldus het vooraanstaande modetijdschrift.

Ook Amalia’s zusjes Alexia en Ariane worden nog even genoemd. Volgens Vogue hebben ook zij de ‘flair van hun moeder’.

Stijlicoon Amalia

Het is beslist niet de 1ste keer dat internationale media lovende woorden schrijft over de Nederlandse prinsessen. Zo stak eerder dit jaar de Duitse pers de loftrompet over de kledingkeuze van Amalia tijdens Koningsdag, toen ze een prachtige gele jurk van ontwerper Lisa Marie Fernandez droeg. “Dankzij haar lange blonde haar en bruine ogen wordt de toekomstige koningin ieder jaar weer mooier”, schreef Adelswelt in april. Amalia wordt door de Duitse pers dan ook een heus stijlicoon genoemd. Niet zo gek ook, met de genen van modekoningin Máxima.

Dit delen prinses Amalia en prinses Alexia op social media:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Vogue. Beeld: Brunopress

Lees meer

Tessel Tindert: “Ik waardeerde zijn eerlijkheid, maar die deed ook pijn”

Tessel Tindert

Ik lig in mijn bed onder een dun lakentje en kan niet slapen. Mijn slaapkamer krijg ik bij deze superhittegolf niet meer koel, hoewel ik daar de gordijnen de hele dag dichthoud. Mijn ventilator is stuk. Morgen een nieuwe bestellen, noteer ik in mijn hoofd.

Na een half uur sta ik op en loop de woonkamer in. De maan schijnt door een van de dakramen naar binnen en bij het open raam waait een zoel windje langs mijn klamme rug. Ik schenk een restje witte wijn in en pak de brief van Wijnand er nog eens bij. D

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien