Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

Koningin Máxima schittert in okergele stippenjurk tijdens werkbezoek in New York

Koningin Máxima ziet er altijd uit om door een ringetje te halen. Bij ieder werkbezoek maakt ze indruk met haar outfits. Zo ook woensdag in New York, waar ze in een opvallende okergele jurk mét stippen sprak tijdens de 74e vergadering van de Verenigde Naties.

Koningin Máxima is niet alleen naar Amerika afgereisd. Ze deed dit in het gezelschap van koning Willem-Alexander en minister-president Mark Rutte.

Advertentie

Jubileum
Onze koningin zet zich alweer 10 jaar in als VN-gezant. In deze functie maakt Máxima zich wereldwijd hard voor een verbeterde toegang tot financiële diensten. Het doel? Mensen meer kans geven op economische én sociale ontwikkeling. Om stil te staan bij het 10-jarig jubileum van de koningin, werd er woensdag een speciaal evenement georganiseerd.

Jurk Máxima
Dat was voor koningin Máxima een mooie gelegenheid om zich in een prachtige outfit te hijsen. Voor het evenement koos ze voor een opvallende jurk in een herfstige okergele kleur. De gehele jurk is bezaaid met witte stippen. In de taille zit een grote riem, die haar prachtige figuur accentueerde. Bij de jurk droeg ze een opvallende parelketting.

Prijskaartje
Goedkoop is de jurk echter niet. Hij blijkt van het Australische kledingmerk Zimmerman te zijn en kost welgeteld €630.

Wil je graag een soortgelijke jurk bemachtigen voor een fijnere prijs? Dan kun je hieronder naar hartenlust (online) winkelen.

Koningin Maxima

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron: ANP, Modekoninginmaxima. Beeld: ANP

Anne-Wil merkt dat ze ouder wordt als Han haar op iets wijst

Vrouw zorgen

Premium

Anne-Wil heeft 2 kinderen, 5 kleinkinderen, is getrouwd met Han en werkt in een exclusieve boetiek. Ze spreekt af met haar jeugdvriendinnen Helga en Agnes.

Zaterdag

Meteen na het ontbijt ben ik begonnen met het leeghalen van de kerstboom. Weg met dat ding! Andere jaren kan ik er bijna geen afscheid van nemen, nu kan hij me niet snel genoeg de deur uit zijn. Het is trouwens nog een heel karwei, en als ik klaar ben zitten de naalden tot onder mijn oksels, dwars door mijn trui heen. Het kan me allemaal niets schelen. [premium-verder-lezen] Ik maak de knijpertjes van de

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien