Nu met 40% korting: 2 olijfbomen in Elho pot

Zoek binnen:

Koningspaar wenst iedereen met lieve woorden een gelukkig Suikerfeest

Zaterdag sluiten veel gelovigen na een maand vasten de Ramadan af. De dag erop wordt dat groots gevierd tijdens het Suikerfeest. Op social media wensen koning Willem-Alexander en koningin Máxima iedereen alvast gelukkige feestdagen toe.

Door de coronamaatregelen zit ook een grootse viering van het Suikerfeest er voor veel gelovigen niet in. Ons koningspaar hoopt dat het ondanks alles toch 3 mooie dagen vol lekkers zullen worden.

Advertentie

“Nu de vastenmaand Ramadan ten einde loopt, wensen wij iedereen die zich voorbereidt op de afsluiting daarvan een gelukkig Suikerfeest toe. Ook al kunt u niet samenzijn met allen die u lief zijn, toch hopen wij dat het ook dit jaar voor u een feest zal zijn van bezieling en verbinding”, klinkt het onder meer op de Twitter- en Instagram-pagina van het Koninklijk Huis.

Het bericht van het koningspaar kan op veel mooie reacties rekenen. “Fijn dat er zo om elkaar gedacht wordt, ongeacht verschil in geloof”, schrijft Hanna. “Heel erg lief” en “Wat een mooi gebaar”, klinkt het. Ook wensen veel mensen elkaar een zalig Suikerfeest toe.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Koninklijk Huis (@koninklijkhuis) op

Dít kreeg koningin Máxima voor haar verjaardag:

 

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram Koninklijk Huis. Beeld: Brunopress

Lees meer

Als antibiotica niet meer werkt: dit moet je weten over bacteriofagen

bacteriofagen

Premium

We worden steeds resistenter voor antibiotica, en dat is volgens artsen een groot probleem. Gelukkig is er een alternatief: bacteriofagen. Wat zijn dat en waarom is die therapie in Nederland nog geen optie?

Inge: “Vijf jaar geleden kreeg ik een blaasontsteking. Die is niet adequaat aangepakt, waardoor ik met een bloedvergiftiging in het ziekenhuis belandde. Daarna ben ik nooit goed hersteld. Geregeld moest ik met spoed naar de huisarts omdat ik me beroerd voelde. Dan kreeg ik een nieuwe dosis medicijnen om de ontsteking eronder te krijgen, maar pillen hie

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien