Ontvang wekelijks de e-column van Manon (dochter Anne-Wil)

Zoek binnen:

Weduwe Susan uit 'Ik Vertrek' zet bijzondere nieuwe stap

In 2015 deden Susan en haar man Joost mee aan het programma Ik Vertrek. Het stel startte een bed & breakfast in Spanje, toen Joost kort daarna overleed. 3 jaar na dato maakt Susan bekend aan een nieuw avontuur te beginnen.

Susan en Joost maakten hun lang gekoesterde droom waar door hun biezen te pakken en van Almere naar Spanje te emigreren. Hun bed & breakfast ‘de Finca’ openden ze in het plaatsje Alhaurín el Grande en is ondanks het overlijden van Joost nog steeds geopend.

Advertentie

Susan uit Ik Vertrek
Op de website van het televisieprogramma schrijft Susan een openhartige blog waarin ze vertelt hoe het nu met haar gaat. “Ik heb nog geen moment getwijfeld om terug te gaan. Mijn hart en leven zijn hier in Spanje dus ik heb de B&B zelf voortgezet. Dat is niet altijd gemakkelijk, maar de ontzettend leuke gasten die ik mag ontvangen maken een hoop goed.”

Succes
Ze vertelt openhartig dat de afgelopen jaren intens voor haar zijn geweest. “We zijn nu iets meer dan 3 jaar verder en ik kan terugkijken op een heftige, maar tegelijk ook mooie periode”, vervolgt Susan. “De Finca run ik nog steeds met heel veel plezier, ik kan zeker zeggen dat het een groot succes is.”

Nieuw avontuur
Susan vertelt dat ze ondanks het succes toe is aan een nieuwe start. “Het is heel dubbel om zo’n beslissing te nemen. We hebben hart en ziel gegeven om het samen op te bouwen, maar daardoor liggen hier ook veel herinneringen. Ik wil weer een nieuw avontuur aangaan waar Joost en ik het ook vaak over hebben gehad. Hoe dat er precies uit zal gaan zien? Daar kan ik nog niets over zeggen.”

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: AVROTROS, Shownieuws. Beeld: AVTROTROS.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien