We Will Rock You de musical: nu tot 50% korting!

Zoek binnen:

Zó ziet Suzanne Balk uit 'Goede tijden, slechte tijden' er nu uit

Van 1990 tot 2000 was actrice Ingeborg Wieten te zien in Goede tijden, slechte tijden als Suzanne Balk. Hoe ziet de actrice er 19 jaar later uit?

En eh, wat is er ook alweer allemaal gebeurd met Suzanne?

Advertentie

Martine Hafkamp
Suzanne kwam toen ze net in de serie te zien was in de handen van Martine Hafkamp. Ze kreeg een relatie met Peter Kelder, een klassieke knipperlichtrelatie. Naast gewerkt te hebben als call girl, werd ze in de serie ook nog gegijzeld en verkracht. Ze stortte in, maar toen het weer beter met haar ging begon ze een modellenbureau.

Zwanger van Peter en emigreren
In die tijd kreeg ze weer een relatie met Peter, maar toen ze zwanger bleek te zijn, verdween hij uit Meerdijk. Ze kreeg uiteindelijk dochter Guusje en keerde na een korte tijd bij haar moeder met haar dochter terug naar Meerdijk. Dat was de 1e keer dat ze voor korte tijd (door haar zwangerschap) niet in de serie te zien was, maar een paar jaar later viel het doek voor Ingeborg en zou ze niet langer te zien zijn in de serie. Haar personage emigreerde naar Amerika en keerde niet meer terug naar Meerdijk.

Na GTST
Na haar rol in GTST is Ingeborg nog in een aantal series te zien geweest, maar ze is nu al een lange tijd niet meer te zien geweest op televisie. Zo ziet ze er nu (53) uit:

Suzanne Balk

 

Déze voormalige soapie zou graag weer in ‘GTST’ terugkeren: 

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Beeld: ANP

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien