Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Sven Kramer apetrots op dochter Kae: ''Ze doet het supergoed''

Kersverse vader Sven Kramer is heel blij met zijn gezin. Volgens de schaatser gaat alles fantastisch en doet dochter Kae het supergoed.

Dat zegt hij stralend voor de camera van RTL Boulevard.

Advertentie

Trots op Naomi
Schaatsers Sven Kramer en zijn vriendin Naomi van As werden in oktober de trotse ouders van dochtertje Kae. Sven spreekt vol lof over zijn vriendin. ”Ik heb een fantastische vrouw aan Naomi. Ze doet het supergoed en daar ben ik heel trots op”, aldus een enthousiaste Sven.

Schuldgevoel
Ook vertelt de schaatser dat Naomi hem ‘heel veel werk uit handen neemt’ als het om hun dochtertje gaat. ”Soms voel ik me wel een beetje schuldig. Maar daardoor kan ik extra goed schaatsen.”

 

View this post on Instagram

 

Happy Family 😃❤️

A post shared by sven kramer (@svenkramer) on

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: RTL Boulevard. Beeld: ANP.

Eline (30) groeide op in armoede: “Op mijn 19e had ik een enorme achterstand”

arm

Eline (30): “Wij waren erg arm, waardoor ik niet kon meedoen met de kinderen op school. Mijn kleren kwamen van het Leger des Heils en mijn speelgoed van de kringloop.

Het tekort aan geld speelde de hoofdrol in ons gezin. Mijn moeder moest overeind zien te blijven in die stress, zodat er nauwelijks tijd overbleef voor opvoeding.  Heel normale normen en waarden, kregen wij niet mee.  Toen ik op mijn 19e het huis uit ging om te studeren had ik op allerlei gebieden een enorme achterstand, al besefte ik dat toen nog niet.

Ik had geen geld – niets gespaard en ook niets v

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien