Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Sven Kramer apetrots op dochter Kae: ''Ze doet het supergoed''

Kersverse vader Sven Kramer is heel blij met zijn gezin. Volgens de schaatser gaat alles fantastisch en doet dochter Kae het supergoed.

Dat zegt hij stralend voor de camera van RTL Boulevard.

Advertentie

Trots op Naomi
Schaatsers Sven Kramer en zijn vriendin Naomi van As werden in oktober de trotse ouders van dochtertje Kae. Sven spreekt vol lof over zijn vriendin. ”Ik heb een fantastische vrouw aan Naomi. Ze doet het supergoed en daar ben ik heel trots op”, aldus een enthousiaste Sven.

Schuldgevoel
Ook vertelt de schaatser dat Naomi hem ‘heel veel werk uit handen neemt’ als het om hun dochtertje gaat. ”Soms voel ik me wel een beetje schuldig. Maar daardoor kan ik extra goed schaatsen.”

 

View this post on Instagram

 

Happy Family 😃❤️

A post shared by sven kramer (@svenkramer) on

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: RTL Boulevard. Beeld: ANP.

Zo zorg je ervoor dat je relatie standhoudt en samen oud wordt

relatie

Premium

Het aantal alleenstaanden en echtscheidingen is nog nooit zo hoog geweest. Hoe komt het toch dat de zoektocht naar De Ware zo moeilijk is geworden? En: wat kunnen we zelf eraan doen om goed samen oud te worden?

We zijn, uitzonderingen daargelaten, allemaal op zoek naar de ware liefde. En als we die gevonden hebben, proberen we dat gevoel zo stevig mogelijk vast te houden. Althans, dat zou je denken. De realiteit is anders. Niet eerder telde Nederland zo veel alleenstaanden. Sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw nam het
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien