Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Franska's Favourites: swingen, bakken en Viktor & Rolf

Libelle’s hoofdredacteur Franska struint in haar vrije tijd graag het web af. Op Libelle Daily deelt ze wekelijks haar leukste vondsten. Deze week een heerlijk en vrolijk nummer, een prachtige bakvorm en de show van ’s lands trots Viktor & Rolf.

1:  Hier ga je vanzelf van swingen. En als je niet uitkijkt zit-ie nog de hele dag in je hoofd ook.

Advertentie

2: Als je hier een taart of ovenschotel in bakt, weet je toch zeker dat het een succes wordt? Ik wil hem nog steeds hebben, die Ruffled Round-bakvorm van Emile Henry. Maar dan een witte. Ooit ben ik weer een keer jarig…

Franska

3. Viktor & Rolf presenteerden hun nieuwste haute-couturecollectie aan de internationale modewereld tijdens de Paris Fashion Week. Verzamelaar, mecenas en kunstactivist Han Nefkens kocht direct na de show drie creaties uit de goed ontvangen collectie en maakte bekend ze te schenken aan Museum Boijmans Van Beuningen. De drie looks, waaronder het spectaculaire sluitstuk van de show, zijn later dit jaar te zien in het museum.

Bekijk hier de show van Viktor & Rolf.

Art Rooijakkers: “Ik was totaal niet op het vaderschap voorbereid”

Art Rooijakkers Libelle

Presentator Art Rooijakkers (44) heeft niet stilgezeten tijdens de lockdown: hij schreef De eeuw van mijn dochters. In dit boek beschrijft hij hoe de wereld eruit zal zien als zijn nu driejarige dochters Puk en Keesje volwassen zijn.

Als Art Rooijakkers om 9.00 uur ’s ochtends arriveert, heeft hij al een uur getraind in de sportschool. Dat doet hij een paar keer per week. De presentator wil fit blijven, niet in de laatste plaats

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien