Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Sylvie Meis laat met sexy video zien hoe ze haar haren wast

Zelfs je haren op een charmante manier wassen: laat dat maar aan presentatrice Sylvie Meis over.

Ze trakteert haar honderdduizenden fans op een interessante video.

Advertentie

Sylvie wast namelijk haar haren buiten in een zwarte bikini. Vooral ‘het zout’ moet even uit haar kapsel worden gespoeld, aldus de blondine. Sylvie zit momenteel op Mykonos, een Grieks eiland. Ze noemt deze beelden dan ook een typisch voorbeeld van ‘het eilandleven’.

Wist je dat je Libelle.nl ook gewoon kunt blijven volgen vanaf je vakantieadres? Als je binnen de EU op vakantie gaat, valt dataroaming (meestal) onder je bundel. Zo hoef je ons niet te missen vanaf de camping of je strandbedje!

Bron & Beeld: Instagram

Zo zorg je ervoor dat je relatie standhoudt en samen oud wordt

relatie

Premium

Het aantal alleenstaanden en echtscheidingen is nog nooit zo hoog geweest. Hoe komt het toch dat de zoektocht naar De Ware zo moeilijk is geworden? En: wat kunnen we zelf eraan doen om goed samen oud te worden?

We zijn, uitzonderingen daargelaten, allemaal op zoek naar de ware liefde. En als we die gevonden hebben, proberen we dat gevoel zo stevig mogelijk vast te houden. Althans, dat zou je denken. De realiteit is anders. Niet eerder telde Nederland zo veel alleenstaanden. Sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw nam het
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien