Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Sylvie Meis laat met sexy video zien hoe ze haar haren wast

Zelfs je haren op een charmante manier wassen: laat dat maar aan presentatrice Sylvie Meis over.

Ze trakteert haar honderdduizenden fans op een interessante video.

Advertentie

Sylvie wast namelijk haar haren buiten in een zwarte bikini. Vooral ‘het zout’ moet even uit haar kapsel worden gespoeld, aldus de blondine. Sylvie zit momenteel op Mykonos, een Grieks eiland. Ze noemt deze beelden dan ook een typisch voorbeeld van ‘het eilandleven’.

Wist je dat je Libelle.nl ook gewoon kunt blijven volgen vanaf je vakantieadres? Als je binnen de EU op vakantie gaat, valt dataroaming (meestal) onder je bundel. Zo hoef je ons niet te missen vanaf de camping of je strandbedje!

Bron & Beeld: Instagram

Zo ziet deze week (20 t/m 26 oktober) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werk

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien