Lekker lezen! Libelle Bookazines voor € 3,35 >

Zoek binnen:

Sylvie houdt zich niet aan de 'regels' en gaat voor blote jurk met decolleté

Sylvie Meis verscheen in een gewaagde jurk op het 26ste Opera Gala in Berlijn. Eerder werd een outfit van haar al ‘te bloot’ genoemd.

Maar daar maakt Sylvie zich geen zorgen om.

Advertentie

Split
De 41-jarige presentatrice trekt voor de gelegenheid een prachtige jurk aan met diep uitgesneden decolleté. Ook is de jurk voorzien van een vrij hoge split. Vorig jaar droeg ze naar een gala ook een zeer nietsverhullende jurk, waarover de directeur toen zei:  “We waren eigenlijk heel tevreden met Sylvie Meis als presentator, maar ze droeg dit jaar jurken die zo laag uitgesneden waren dat het te bloot was voor onze conservatieve klantenkring.”

Het lijkt erop dat Sylvie de ‘huisregels’ niet al te serieus neemt. Sylvie is verloofd met Niclas Castello, met wie ze nu vier maanden samen is.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

🔥 On fire for the Deutsche-Aids Stiftung @maccosmeticsgermany Opern Gala! Wearing @galialahav_germany @chopard #glam @georgiosgogotsialis Werbung/Ad

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram. Beeld: ANP

Anouks dochter (15) durfde niet meer naar school: “Soms duwde ik haar letterlijk de deur uit”

Anouks dochter - libelle

Premium

De dochter van Anouk (49) veranderde in de brugklas van een vrolijk meisje in een angstige puber. Het werd zo erg dat ze niet meer naar school kon. “Flo bleef zitten, raakte haar vriendinnen kwijt en had nergens meer plezier in.”

Anouk: "Het ene moment zat mijn dochter Flo nog vol enthousiasme aan de keukentafel haar boeken te kaften en zich te verheugen op haar nieuwe leven op de middelbare school. Het volgende moment was er niets meer over van haar optimistische stemming. Na 2 maanden verkeerde ze in een permanente staat van paniek. Ze zeggen dat een mens 2 instinctie

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien