Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Fans reageren op nieuwe foto van Sylvie Meis: ‘Ben je wat aangekomen?’

Sylvie Meis plaatst veel foto’s op social media om zichzelf aan de wereld te laten zien. Dat doet ze vaak in een bikini, badpak of vlot, zomers jurkje.

De presentatrice trakteert haar fans nu op een foto waarop te zien is hoe ze flaneert in een wit jurkje. Maar de reacties zijn niet allemaal lovend: volgens sommigen is ze wat aangekomen. Ze vragen zich dan ook af of dit echt waar is. ‘Ben je wat zwaarder geworden’, klinkt het in de reacties onder de foto’s.

Advertentie

Sylvie heeft nog niet gereageerd op de commotie en zal zich er hoogstwaarschijnlijk niet al te druk om maken. Ze ziet er namelijk nog altijd waanzinnig goed uit.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron & Beeld: Instagram

Igone de Jongh: “Door Thijs leer ik om niet in paniek te raken”

Igone de Jongh Libelle

Met haar afscheid van Het Nationale Ballet had danseres Igone de Jongh (41) een helder doel voor ogen: minder keurslijf, meer vrijheid. “Het is zo lekker om zélf mijn keuzes te kunnen maken.”

Het is een van die tropische dagen in augustus en door de straten blaast een snikhete wind, maar in het hotel waar we hebben afgesproken is het heerlijk koel. Toch vraagt danseres Igone de Jongh (41) bijna smekend: “Zullen we buiten lunchen? Het is hier zo koud! En ik ben dol op dit weer.” Dus zitten we even later aan een tafeltje langs een Amsterdamse gracht en kijken we

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien