Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Sylvie Meis boos nadat ze met Linda de Mol werd vergeleken

Wie vergeleken wordt met presentatrice en zakenvrouw Linda de Mol ziet dat doorgaans als een enorm compliment. Zo niet Sylvie Meis. Sterker nog, ze is woest op het programma VIPstagram, een online programma van RTL Duitsland.

In een rubriek werden de vrouwen vergeleken in een zogenaamde ‘bikini battle’. Sylvie reageert daar op Instagram op: “Zijn jullie mij nou aan het bodyshamen?” (Het bekritiseren van iemands lichaam of gewicht, red.)

Advertentie

Bikinibattle

De Duitse presentatrice Tanja Bülter vindt Sylvie er altijd prachtig uitzien op Instagram. Ze adoreert zelfs het lichaam van Sylvie. En toegegeven, op haar bikinikiekjes ziet Sylvie er altijd uit om door een ringetje te halen.

De kritiek van Tanja is echter dat het beeld dat Sylvie neerzet, onrealistisch is. Sylvie zou zo erg streven naar perfectie dat ze een verkeerd voorbeeld zou geven aan andere vrouwen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

All smiles cause I’m here with the ones I love ❤️ #familytime #mallorca #vacay @vandervaart.23

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Golden Hour 🌅🌊 #sainttropez @niuzy.news #werbungwegenmarkierung

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis) op

Sylvie Meis ‘te perfect’

Tanja vergeleek Sylvie ook met Linda de Mol. Sylvie zou volgens haar een voorbeeld moeten nemen aan Linda, die onlangs in bikini op de cover van haar blad stond. Zij heeft tenminste wel een normaal lichaam.

Bij Sylvie schoot het allemaal in het verkeerde keelgat. Op Instagram stories laat ze dan ook weten het er niet mee eens te zijn. “Ik ben 42 jaar en heb flink wat te verduren gehad in het leven. Ik werk hard aan mijn carrière en ja, ik werk me ook in het zweet in de sportschool. Dit doe ik omdat het me gelukkig maakt, niet omdat ik streef naar perfectie. Ik hou van alle verschillende, vrouwelijke lichamen en respecteer ze in al hun glorie.”

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard. Beeld: Bruopress.

Lees meer

Anne-Wil: “Ik hoop zo dat de baby haar alles zal brengen waarnaar ze zo verlangt”

Anne-Wil heeft twee kinderen, vijf kleinkinderen, is getrouwd met Han en werkt in een exclusieve boetiek. Ze vergeet spontaan de coronaregels als ze Manon feliciteert.

Lees hier het Dagboek van Willeke, de kleindochter van Anne-Wil. 

Zaterdag

Terwijl ik probeer mijn aandacht bij de klanten te houden, dwalen mijn gedachten toch steeds af naar Manon. Zwanger. Eindelijk. Ze heeft niet eens zo veel gezegd toen ze me belde om het te vertellen. Haar stem k

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien